• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’deki muhalefet şokta! Ne beklediler, ne çıktı! Erdoğan, Trump'ı dizine oturttu

Yeniakit Publisher
2019-11-14 14:45:00 -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Donald Trump ile yaptığı görüşmesi sonrası ABD’li bir vatandaşın montajlayıp sosyal medyadan yayınladığı video büyük ses getirdi. Söz konusu video ile verilmek istenen mesaj Türkiye’deki iç muhalefetin beklentisinin boşa çıktığını ortaya koydu.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleşen görüşme sonrası sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapıldı. Söz konusu paylaşımlardan en dikkat çekeni ise Trump’ın Erdoğan’ın dizlerinin üzerine oturtulduğu video oldu.

ABD’li bir vatandaş tarafından hazırlanan videoda Erdoğan ve Trump görüşmesine ait kareler birleştirilerek Trump, Erdoğan’ın dizlerine oturtuldu.

Muhalefet ne bekledi, ne çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü, Türkiye’deki iç muhalefetinin beklentilerinin boşa çıktığının bir yansıması olarak yorumlandı. Bilindiği gibi iç muhalefet, Erdoğan’ın ABD ziyareti öncesi “Erdoğan’ın mal varlığı araştırılacak, Türkiye’ye ambargo uygulanacak. Trump, Erdoğan’a ders verecek” gibi akıllara zarar iddialarda bulunuyordu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tarafsız

Aynı konuşmayı dinleyip de nasıl farklı sonuç çıkarılır anlayamıyorum. 

erkan doğan

avunun yaptırım için o kadar meclisi topla karar al sonra birdenbire kaldır niye acaba.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23