• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye ‘kazan-kazan’a uygun strateji üretebilmeli

Yeniakit Publisher
2018-03-27 09:37:00 - 2018-03-27 09:38:09
Türkiye ‘kazan-kazan’a uygun strateji üretebilmeli

Boğaziçi Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü, “9. Boğaziçi Enerji Kulübü Toplantısı” öncesinde açıklamalarda bulundu.

Boğaziçi Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü, Türkiye’de enerji sektöründe bir devrime ihtiyaç olduğunu belirterek, “Türkiye’nin dünyadaki gelişmeleri ve eğilimleri iyi okuyarak, bunlara göre bir enerji stratejisi oluşturması gerekiyor. Kendi menfaatlerini arka plana atmadan, kazan-kazan stratejisiyle adımlar atmalı” dedi.

Öğütçü, yarın gerçekleştirilecek enerjide kadının rolü temalı “9. Boğaziçi Enerji Kulübü Toplantısı” öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda enerji sektöründeki jeopolitik gelişmelerden yeni yatırımlara kadar birçok konunun uzmanlar tarafından değerlendireceğini ifade eden Öğütçü, “Sektör yatırımlar, hükümet politikaları, yenilikçi finansman imkanları, çevre ve iklim değişikliği hassasiyetleri bakımından ciddi bir dönüşüm süreci yaşıyor. Malacca Boğazı’ndan Hürmüz’e, Suriye’ye, Yemen’e, Kırım’a kadar uzanan jeopolitik gerilimler bugüne kadar görülmedik ölçüde enerji sektörünü ve yatırımları etkiliyor” değerlendirmesinde bulundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23