• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye karşı cani Mahmoud al-Werfalli'den yardım istedi! Gece yarısı kente giriş yaptı

Yeniakit Publisher
2020-06-15 15:46:00 - 2020-06-15 16:09:41

Libya'da darbeci Hafter, uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından aranan katil Mahmoud al-Werfalli'den yardım istedi. Gece yarısı kente giren Werfalli'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Libya'da Türkiye'nin desteğiyle ilerleyen Libya Ordusuna karşı mevzi kaybeden ve Sirte'ye sıkışan darbeci General Halife Hafter, Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından aranan Mahmoud al-Werfalli'den yardım istedi.

Libya Ordusu, Türkiye'nin sahaya inmesiyle Trablus çevresinden püskürtülen darbeci General Halife Hafter güçlerini Sirte çevresinde kuşattı. Terhune'nin de milislerden temizlenmesiyle Zafer Yolları Harekatını başlatan ordu, Ebu Gıreyn ve Vişke bölgesinde Sirte'ye harekat için hazırlanıyor.

Başkent Trablus'un 450 kilometre doğusundaki sahil kenti Sirte'ye sıkışan Hafter ise, Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından aranan bir katilden yardım istedi. Yerel kaynaklar, Hafter'i desteklemek için Sirte önlerine gelen Varfall aşireti ve diğer milislere komuta eden kişinin, Mahmoud al-Werfalli olduğunu aktarıyor. Aşiret milislerinden cephede video kaydı almamaları isteniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa kaya

DEVLETİMİZ. O .....İN KELLESİNİ ALACAK BİRİNİ GÖNDERİR. HEPİMİZ HAZIRIZ.BAŞIMIZ ALLAH CC ÖNÜNDE KESİKTİR.

hizipsavar

isme yazık olmuş. gidince ne hesap vereceksin harbi merak ettim şimdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23