• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye iş sağlığı ve güvenliğinde Filistin’e model oluyor

Yeniakit Publisher
2018-10-28 09:48:00 -
Türkiye iş sağlığı ve güvenliğinde Filistin’e model oluyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, İslam İşbirliği Teşkilatı İş Sağlığı ve Güvenliği Ağı (OIC-OSHNET) projesi kapsamında Filistin’i ziyaret gerçekleştirilip eğitim verilecek.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, İslam İşbirliği Teşkilatı İş Sağlığı ve Güvenliği Ağı (OIC-OSHNET) projesi kapsamında Filistin’i ziyaret edip eğitimler verecek.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Orhan Koç, projenin yararlı olacağını kaydederek, “Bu sayede sayesinde Filistin ile işbirliğimiz güçlenecek” dedi.

OIC-OSHNET ile başta Umman, Malezya, Azerbaycan, Surinam, Sudan, Arnavutluk, Bahreyn, Uganda, Pakistan, Bangladeş ile Brunei Sultanlığı olmak üzere birçok İslam ülkesinde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23