• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk Tabipler Birliği'nden skandal açıklama: Elimizde belge yok ama sayı fazla

Yeniakit Publisher
2020-03-16 16:53:00 - 2020-03-16 17:37:09

Bulduğu her fırsatta terör destekçiliği yapan, Türkiye'nin terörü bertaraf etmek için düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na dahi karşı çıkan Türk Tabipler Birliği, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına ilişkin skandal bir açıklamada bulundu. Koronavirüsle ilgili spekülasyonlara özellikle dikkat edilmesi gereken bu dönemde, Türk Tabipler Birliği Başkanı Sinan Adıyaman ellerinde belge olmadığını fakat duyumlar aldıklarını belirterek Türkiye'de koronavirüs vaka sayısının 18'den fazla olduğunu iddia etti.

Koronavirüsle ilgili kamuoyunu paniğe sevk edecek bir açıklama Türk Tabipleri Birliği Başkanı Sinan Adıyaman'dan geldi. Sağlık Bakanlığı Türkiye'de koronavirüs vaka sayısını 18 olarak açıkladı ama bu verileri terör destekçisi Türk Tabipler Birliği inandırıcı bulmadı.

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Sinan Adıyaman, koronavirüs salgını hakkında bir basın açıklaması yaptı. Adıyaman'ın iddiasını delillendirecek somut olayları göstermek yerine duyumlara dayanması tepkilere neden oldu.

Adıyaman açıklamada, "Büyük bir kentimizde koronavirüs vaka sayısı patladı. Hasta sayısının bize belirtilen 18 kişiden çok daha fazla olduğuna dair duyum alıyoruz. Sağlık Bakanlığına sesleniyoruz. Krizi beraber yönetelim. Halkın gözü kulağı bizde, bulguları tabi alıyoruz ama bu kriz merkezi yönetilemez. Koordinasyonlu yürütmemiz gerekli." dedi.

Afrin'deki Zeytindalı harekatına karşı çıkmıştı

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Afrin operasyonuyla ilgili skandal bir açıklama yapmıştı. Türkiye’nin beka mücadelesi olarak gördüğü Afrin harekatına karşı yapılan açıklamada terörle mücadele savaş olarak nitelendirilmişti. PKK tarafından yapılan hiç bir eylemi terör olarak nitelendirmeyen TTB’nin açıklamasında “Yaşatmaya ant içmiş bir mesleğin mensupları olarak, yaşamı savunmanın, barış iklimine sahip çıkmanın birincil görevimiz olduğunu aklımızdan çıkarmıyoruz” ifadeleri kullanıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mestan aga

Tabibmisiniz yoksa ... mi, belli değil. Olmaz olsun sizin gibi tabib. Duyum alıyorlarmıs. Siz bu milletin hayrına olacak duyum almazsınız.

Nur

Çapulcu takımısınız siz . Siz bizi bağlamıyorsunuz sizin ne olduğunuzu türk milleti biliyor .hamdolsun devletimiz doğru hamleler yapıyor sağlık bakanlığımız önlemler alıyor . Sizin açıklamalarıza ihtiyac yok gölge etmeyin bayım . Çok bilmişilik taslamayın. Ense tıraşınızı görelim Yallah!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23