• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk SİHA'larına karşı İHA üretme kararı aldılar! Çin'den ve İran'dan aldılar tutmadı...Ne yaptılarsa olmadı

Yeniakit Publisher
2023-01-05 09:23:00 -
Türk SİHA'larına karşı İHA üretme kararı aldılar! Çin'den ve İran'dan aldılar tutmadı...Ne yaptılarsa olmadı

Ukrayna ile yürütülen savaşta Bayraktar TB2 SİHA'lara karşı çaresiz kalan Rusya, Çin'den drone ve İran'dan insansız hava araçları satın almıştı. İran'ın insansız hava araçlarını da yetersiz bulan Moskova yönetimi, İHA yapımına başladı.

Ukrayna savaşında Bayraktar TB2 SİHA'lara karşı aciz kalan Rusya, İHA üretmek için harekete geçti.

Rus devlet savunma sanayi şirketi Rostec, yeni nesil elektronik harp ve İHA'larla mücadele araçlarının testlerinin önümüzdeki aylarda tamamlanacağını ve seri üretime geçileceğini açıkladı.

Rostec, İHA'yla mücadeleye yönelik yeni nesil araçların seri üretimi yakında başlayacaklarını duyurdu. Kara, hava ve deniz bazlı elektronik harp araçları ile İHA'larla mücadele araçlarının üretim çalışmalarına devam edildiğini belirten şirket, 1-2 ay içinde devlet testlerinin tamamlanarak seri üretime başlanacağını bildirdi.

Rostec, saldırı ve nakliye helikopterleri, yeni avcı uçakları, stratejik bombardıman uçakları, nakliye ve muharebe eğitim uçakları gibi araçların üretim hacimlerinin artırıldığını vurguladı.

Rusya Savunma Bakanlığı'na silah ve mühimmat, İHA, taşınabilir füzesavar, tanksavar sistemleri tedarik etmeye devam ettiklerini kaydeden Rostec, füze birliklerine yeni İskender-M kompleksleri ile Pantsir-S1 kompleksleri sevkiyatının sürdüğünün de altını çizdi.

Airporthaber

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatansever

Çok komiksin sayın yazar nereden geliyor bu fikirler uzaya uydu göndermek için rusyaya para ödüyorsun uyduyu kontrol için Norveç'e para ödüyoruz iha motorunu Ukrayna'dan alıyoruz elektroniği cinden alıyoruz nasıl bir kafanız var bir ara bu kafayı da haber yapın bence

Abdullah Murat

Milliyetçilik kavimcilik yasaklanmıştır bu yolda ölen batıl davalarda ölen kafiler gibidir Laik devletçilik açık küfür ve şirk ortamınıdır En kurtsalın satıldığı büyük bir ahlaksızlık ve Allahın doğru yolunun engelleyiviliği ve bozgunculuğudur Allahın hükümlerinin hakimliğini temsil eden sancağı kaldırmaktan geri duran ki onu indiren odur her ordu rezil olmuş batıl olan için savaşmaktadır. Allah buyuruyorki kafirler batıl devalar uğruna tağut adına savaşın müminler Allah yolunda (ŞERİAT) sizde kafirlerle savaşın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23