• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk Sahil Güvenlik botuna montaj yaptılar! ABD Başkan Yardımcısı Kamal Harris gündem oldu

Yeniakit Publisher
2022-08-06 12:50:00 - 2022-08-06 12:51:31
Türk Sahil Güvenlik botuna montaj yaptılar! ABD Başkan Yardımcısı Kamal Harris gündem oldu

ABD Başkan Yardımcısı Kamal Harris, ABD Sahil Güvenliği'nin kuruluş yıl dönümünde üzerinde oynanmış Türk Sahil Güvenlik teknesi fotoğrafı paylaştı.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ABD Sahil Güvenlik kurumunun kuruluşunun 232. yıl dönümü için yaptığı paylaşımda Türk Sahil Güvenliği'ne ait bir teknenin fotoğrafını kullandı.

Hataya ilk olarak Politico'nun Savunma Editörü Dave Brown, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Harris'in paylaşımını ve Türkiye Sahil Güvenliği'ne ait Kaan 33 Sınıfı bir botun fotoğrafını yan yana paylaşarak dikkat çekti. Brown, "Bu Türk Sahil Güvenliği'nin" yazdı.

T24'ün aktardığına göre, Harris'in paylaştığı fotoğrafa bakıldığında 'Coast Guard' yazısını üstündeki ifadenin ve teknenin burnundaki numaranın silinmiş olduğu görülüyor.

Brown, muhafazakar Fox News kanalının da ABD Sahil Güvenliği'nin kuruluş yıl dönümüne ait haberini aynı hatalı görselle paylaştığına dikkat çekti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bir başka Twitter kullanıcısı ABD Sahil Güvenliği'nin teknelerinde tek şerit, Türkiye'ninkilerde ise çift şerit olduğuna dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz HAN

KAMALAAA ZORLU ÇOCUKLUK DÖNEMİ GEÇİRDİ KARDEŞLERİNE BABALIK ANALIK YAPTI DEĞİL Mİ HARRİS !!! HİNTLİ BİDENİN KOLTUĞUNU DÜŞÜNÜYOR NASIL ELE GEÇİRSEM DİYE HIRSLI AÇ GÖZLÜ HARRİS BAK DAHA AYRINTILI BİLİYORUZ BURCUN DA TERAZİ HIMMMM KÜÇÜK AYRINTI BAK BİLİYORUZZZZZZZ

Abdillah Biri

İslâm dinimizi hükmü geçmiş dinlerden ayıran iki temel unsur vardır. 1. Müslüman asla asla niyeti bozuk olamaz. 2. Hükmü geçmiş dinlerinde birbirlerine yaptıkları dua asla kabul deyil. Müslümanlıkta ise yahudiye bile haksızlık eder yahudi beddua eder ise, müslünana geçer. Onun icin Müslüman ister evliya ister günahkar olsun.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23