• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk futbolunda sürpriz karar! TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu duyurdu

Yeniakit Publisher
Recep Yeşil Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Türk futbolunda sürpriz karar! TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu duyurdu

Açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, alınan kararı duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu'nda bir araya geldi. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, açıklamalarda bulundu.

"BİZ BURANIN PATRONU DEĞİLİZ"

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Futbolun barış ve kardeşliğe hizmet etmesini istiyoruz. Biz buranın patronu değiliz. Allah nasip etti ve biz de hizmet etmeye geldik" ifadelerini kullandı.

"BİZİM DE HATALARIMIZ VAR"

Hacıosmanoğlu, "Biz de rahmetli Süleyman Seba, Ali Sami Yen gibi anılmak istiyorsak onlar gibi davranmamız lazım. Bizim de kurullar olarak hatalarımız var. Niyetimiz halis ve akıbetimiz de güzel olur inşallah" dedi.

Hacıosmanoğlu, "İnsanlar iletişim halinde olursa sonuç alırsınız. Sağolsun başkanlar güzel mesajlar verdiler. Bu böyle devam edecek" açıklamasını yaptı.

 
"BEŞİMİZ BİR TV PROGRAMINA ÇIKIP KONUŞACAĞIZ"

TFF Başkanı, "Hasan Arat başkanımızın bir önerisi oldu. Büyük kulüpler her seferinde bir yerde yemekte bir araya gelecek. Sonra da hep beraber beşimiz bir TV programına çıkıp konuşacağız" dedi.
 
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yakup

Yeter artık şu yabancı hayranlığı. Suriyeli Afganistanlı gelip çalışınca kötü, yabancı sporcular gelip bizden milyon dolarları topluyorlar o zaman övünüyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23