• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tunceli’de polislerden örnek davranış

Yeniakit Publisher
2020-05-29 12:15:23 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Tunceli’de polislerden örnek davranış

Tunceli’de polisler, down sendromlu 50 yaşındaki Nezahat Anuk’un doğum gününü kutladı.

Tunceli’de polisler, down sendromlu 50 yaşındaki Nezahat Anuk’un doğum gününü kutladı. Yoldaki yaralı kedi için de seferber olan ekipler, trafiği tek şeride düşürdü.

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan down sendromlu Nezahat Anuk’a (50) sürpriz yapan Polis Özel Harekat Timleri, doğum günü pastasıyla evini ziyaret etti. Anuk’un doğum gününü kutlayan polisler, yürekleri ısıttı.

Öte yandan kent merkezinde 15 Temmuz Bulvarı üzerinde yaralı halde bir kedi gören polisler, trafiği kontrollü olarak tek şeride düşürerek tedavisi için veteriner çağırdı. Veteriner gelene kadar tek şeritten ulaşım sağlanırken, kedi tedavi altına alındı.

Vali Tuncay Sonel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Nezahat ablamızın (Pülümürlüler Nezko diye hitap eder) 50. yaş gününü polis özel harekattaki kahraman arkadaşlarımız sağ olsunlar unutmamışlar” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23