• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tuluyhan Uğurlu'dan cumhurbaşkanı adaylarına sert tepki

Yeniakit Publisher
2018-06-18 12:38:00 - 2018-06-18 12:41:15
Tuluyhan Uğurlu'dan cumhurbaşkanı adaylarına sert tepki

Piyano sanatçısı Tuluyhan Uğurlu, sosyal medya hesabından 24 Haziran seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamalarda başkan seçildiğinde bütün yatırımları durduracağını vaat eden cumhurbaşkanı adaylarını isim vermeden eleştirdi.

Bestekar ve piyanist Tuluyhan Uğurlu, Türkiye'nin gündemi olan 24 Haziran seçimlerine yönelik Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Uğurlu, twitlerinde cumhurbaşkanı seçildiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı çoğu hizmeti durduracağını vaat eden cumhurbaşkanı adaylarına isim vermeden sert tepki gösterdi.

'MÜCADELEDEN VAZGEÇECEKSE...'

Twitine 'Bazı aptal salak sanatçı bozuntuları gibi 1 sayfa saçmalamayacağım' sözleriyle sanatçılara da gönderme yaparak başlayan Uğurlu, '24 Haziran seçimlerinde başkan olacak kişi TC'nin K. Irak ve K. Suriye'deki kazanımlarını ve teröre karşı kazandığı başarılarını hiçe sayıp bu mücadeleden vazgeçecekse hiç boşuna heveslenmesin' diyerek devam etti.


'ONLARI ÖLÜMÜN KUCAĞINA GÖNDERİRİM DİYE AKLINDA GEÇİRİYORSA...'


Paylaşımlarında Suriyeliler konusuna da değinen Uğurlu, Suriyeli sığınmacıların ülkemize alınmasına karşı çıkan zihniyete seslendi. Twitine yine 'Bazı aptal salak sanatçı bozuntuları gibi 1 sayfa saçmalamayacağım' diye başlayan Uğurlu, '24 Haziran seçimlerinde başkan olacak kişi 'Ben 3 milyon Suriyeliyi buralardan sepetler onları ölümün kucağına gönderiririm' filan diye aklından geçiriyorsa hiç boşuna heveslenmesin' ifadelerini kullandı.


'GEÇTİ O HER ŞEYİ İZLEYEN MİLLET DEVRİ'


Miting meydanlarında başkan seçildiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı her şeyi durduracağını kapatacağını vaat eden cumhurbaşkanı adaylarına gönderme yapan Uğurlu, 'Sanmasın, başkan seçilen, bugüne kadar ki Türkiye'nin hayrına yapılan her şeyi yıkabilir istediğini yapabilir. Sanmasın, başkan seçilen millete rağmen dilediği kararları alabilir. Geçti o her şeyi izleyen millet devri. Meclis'te milletin, Saray'da milletin. Her şey milletindir' dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23