• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump iyice sıyırdı! Köpeği kahraman ilan edip madalya taktı

Yeniakit Publisher
2019-10-30 23:56:00 -
Trump iyice sıyırdı! Köpeği kahraman ilan edip madalya taktı

ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin operasyonunda görev alan köpeğe photoshop ile madalya taktı. Trump, photoshoplu görseli Twitter hesabından paylaştı.

ABD Başkanı Donald Trump, düzenlediği basın açıklamasında terör örgütü DEAŞ'ın elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin öldüğünü tüm dünyaya duyurdu.

Trump, basın açıklamasında operasyona katılan köpekler hakkında da övgüyle bahsetmişti. Donald Trump'ın açıklamasında "Bağdadi çıkmaz bir tünele girdikten sonra öldü. Yol boyunca ağladı ve inledi. 11 küçük çocuk yara almadan evin dışına çıkarıldı. Bağdadi 3 küçük çocuğunu da yanında sürükledi. Onlar da öldü. Tünelin sonuna ulaştığında köpeklerimiz onu takip ediyordu. Yeleğini patlattı ve kendini ve 3 çocuğunu öldürdü" ifadelerine yer verdi.

Pentagon'un ismini güvenlik gerekçesiyle açıklamadığı köpeğin fotoğrafını Trump, Twitter hesabından paylaşmıştı. Trump bugün de yine Twitter'dan "American Kahramanı" yazarak tasarım programı aracılığıyla köpeğin madalyalı fotoğrafını paylaştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeref Öztürk

Tramp diyorlar köpek Bağdadiyi tünelin sonuna kadar kovaladı Bağdadi bombalı yeleğini patlattı üç çocuğuyla birlikte öldü tünelin sonunda Bombay’ı patlatıyor üç çocuk ve Bağdadi ölüyor köpek ölmüyor esasenbu sanaryoyu yazan kata madalyanın verilmesi lazım vesselam

ahmet

itlerden bazilarini da general ilan ediyor, pensilvanyada koruma altina aliyor, israilde-bae-misir-suud ulkelerinde acikca destekliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23