• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trabzonspor'dan gelecek sezonun ilk transfer hamlesi Oumar Niasse

Yeniakit Publisher
2020-02-19 13:15:00 -
Trabzonspor'dan gelecek sezonun ilk transfer hamlesi Oumar Niasse

Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başlayan Trabzonspor, Everton'da top koşturan Oumar Niasse'yi yakın takibe aldı.

Trabzonspor'da gündem transfer... Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren Bordo Mavili ekibin gündeminde yer alan Evertonlu golcü Oumar Niasse için yapacağı teklif netlik kazandı.

Gelen haberlere göre Trabzonspor, Everton ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Senegalli golcüye yıllığı 1.2 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme sunacak. Başarılı oyuncunun, gelecek sezon üç kulvarda mücadele edecek takımda önemli bir rol üstleneceği ifade ediliyor.

Gelmeye İstekli

29 yaşındaki oyuncunun forma şansı bulmakta güçlük çektiği Everton'dan ayrılmaya son derece sıcak olduğu ifade edilirken, Rusya'dan gelen teklifleri de Türkiye ligi için geri çevireceği ifade edildi.

Niasse'ın sezon sonunda opsiyonlarını değerlendireceği ve Trabzonspor'un da bu opsiyonlar arasında ilk sıralarda yer aldığı gelen haberler arasında.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Forma Şansı Bulamıyor

Bu sezon Everton'da üç farklı teknik direktör ile çalışan Niasse, bunların hiçbirinin gözüne girmeyi başaramadı. Başarılı oyuncu ligde sadece üç maçta forma giyebildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23