• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TOGG'da yeni gelişme: Japonya da tamam!

Yeniakit Publisher
2020-09-01 17:49:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
TOGG'da yeni gelişme: Japonya da tamam!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG'un tasarımı 28 ülkeden sonra Japonya'da da tescillendi.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un özgün tasarımları 27 Avrupa Birliği ülkesi ve Çin’den sonra Japonya’da da tescillendi. Japon Patent Ofisi (JPO), C-SUV ve Sedan tasarımlarımızın Japonya’da TOGG adına tescil edildiğini açıkladı.

TOGG'un Twitter'da sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, TOGG tasarımlarının, 27 Avrupa Birliği ülkesi ve Çin’den sonra Japonya’da da tescillendiği bildirildi. Açıklamada, "Japon Patent Ofisi (JPO), C-SUV ve Sedan tasarımlarımızın Japonya’da TOGG adına tescil edildiğini açıkladı." ifadeleri kullanıldı.

Yerli otomobil konusunda 2017 yılında başlayan çalışmalarda Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zorlu Grubu bir araya gelerek Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nu oluşturdu.

TOGG adı da bu grubun adının kısaltmasından ortaya çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bfbfbf

Kim tasarladı bu arabayı?

17-25 BAŞÇALANA SUÇ ÜSTÜ

ARAÇ YOK FABRİKA YOKNTESCİL ÇOK NE ÖDÜYORSUNUZNİ HER TESCİLE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23