TMSF'den 26 milyon liraya satılacak! O kanala casusluk soruşturması
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), "casusluk" soruşturması kapsamında yönetimine el koyduğu Tele 1 Televizyonu için beklenen satış sürecini resmen başlattı. Fon tarafından yapılan duyuruya göre, kanalın ticari ve iktisadi bütünlüğü için belirlenen muhammen bedel 28 milyon lira oldu.
TMSF, 'casusluk' soruşturması kapsamında yönetimine el koyduğu TELE 1 Televizyonu için satış sürecini resmen başlattı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek ihalede son tarih olarak 16 Haziran belirlendi.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), yürütülen bir soruşturma neticesinde yönetimine el koyduğu TELE 1'in satış süreci için start verdi.
28 MİLYON LİRA
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, ‘casusluk’ soruşturması kapsamında el koyduğu TELE 1’i 28 milyon TL’ye satışa çıkardı.
SON TARİH 16 HAZİRAN
Açık teklif usulüyle gerçekleşecek ihalede son teklif verme tarihi 16 Haziran 2026 olarak duyuruldu. TMSF ilan sayfasında yayınlanan ilanda ABC Radyo Televizyon ve Dijital Yayıncılık AŞ ve TELE1 Prodüksiyon Medya ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi ‘malikler’ olarak belirlendi.