• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristbaşı Gülen'den akılalmaz sözler: Halifeler koğuşları geziyormuş

Yeniakit Publisher
2020-02-24 15:02:00 -
Teröristbaşı Gülen'den akılalmaz sözler: Halifeler koğuşları geziyormuş

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen İslam'ı istismar etmeye devam etti. Herkul.org sitesinde yayımlanan bir videoda, teröristbaşı Gülen, Dört Halife'den Hz. Ebubekir ve Hz. Ömer'in FETÖ'cü tutukluların koğuşları gezdiğini söyleyerek akılalmaz sözler sarfetti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), kapatılan Samanyolu TV'de Şefkat Tepe isimli dizide Hz. Muhammed'in (s.a.v.) güya bir ışık halesi olarak bir kamyonet kasasına bindirildiği sahneyle Hz. Peygamber'i kullanmıştı. Böylece onu takip edenlerin beynini yıkamaya çalışmıştı. Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ayrıca yıllarca Hz. Peygamber'i rüyasında gördüğünü söylemiş, böylece İslam'ı da istismar etmişti.

Halifeler koğuşları geziyormuş

Terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in herkul.org sitesinde yayınlanan videosunda terör örgütünü ayakta tutabilme adına dört halifeden Hz. Ömer ile Hz. Ebubekir'i yine kullandı.

FETÖ tutuklularını koğuşta Hz. Ebubekir ile Hz. Ömer'in ziyaret ettiği yalanını dile getiren elebaşı Gülen, "Onun için belki hadi şimdiye kadar bu mubahla yapmıyorum, belki binlerce mektup görülen rüyalar insanların iftihar tablosu. Koğuşları gezmesi, Hz. Ebubekir Efendimizin koğuşları gezmesi zindanda. Hz. Ömer Efendimizin koğuşları gezmesi Sahabe-i Kiramla içli dışlı olmaları. Böyle, böyle içinde bulunma mevzuu davanın hizmetin, dava düşüncesinin içinde bulunmaya vabestedir" dedi.

"Bu mala inananlar var hala"

Gazeteci Nedim Şener videoyu paylaşarak FETÖ liderinin bu sözlerine tepki gösterdi. Şener, "Bu mala inananlar var hala" dedi.

Videoyu izleyenler, sosyal medyadan yorumlar da yaptı. Asaf isimli hesap, "Mesaj veriyor yine moral veriyor koğuştakilere. Koğuştakiler vahki vah size" yorumunu yaptı. Bir diğer Twitter kullanıcısı R_Verda, "Din bunun çıkarları için var. Yoksa dinle, İslam ile alakası yok!" dedi. Başka bir sosyal medya hesabının sahibi @purkinaa isimli hesap "Yakında CHP'yi de ziyaret etti derlerse şaşırmayın!" yorumunu yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sabah

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut

Bu herif baştan sona yalan konuşuyor..

Europa

Feto ya kokain mi veriliyor cia tarafindan.belirtileri 100/99 bu ifade ediyor ,bagimli yasli bunamis bir zavalli tiyatrocusu rolunu guzel oynuyor fetullah gulen!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23