• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröre bir darbe daha! Bakanlık duyurdu

Yeniakit Publisher
2022-11-05 21:57:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Teröre bir darbe daha! Bakanlık duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin kullandığı bir mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin kullandığı bir mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Mehmetçik, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce kullanılan mağara, sığınak ve barınaklara tek tek girmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, tespit edilen bir mağarada yapılan aramada, 2 doçka uçaksavar silahı, 3 keskin nişancı silahı, 3 makineli tüfek, 2 RPG-7 tanksavar silahı, 8 piyade tüfeği, 185 el bombası, bir bombaatar, 527 elektrikli ve mekanik fünye, çeşitli silahlara ait 23 bin 145 mühimmat, 20 bombaatar mühimmatı, 66 RPG-7 mühimmatı, 48 RPG-7 mühimmatı sevk fişeği, 42 şarjör, 8 telsiz, 500 litre mazot, 250 litre benzin ile çok sayıda elektronik malzeme ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Isa

Bize mi saldıracak diyen Ahmaklar var bu ülkede . Yetmez gibi bu Teröre destek veriyorlar chp bugün milli bir sorun haline gelmiş kanunlar ah kanunlar yok Teröre destek ölüm ile ceza görmelidir Asker şehid düşüyor içimizdeki hayinleri bir türlü ceza veremeyen bir Anayasa var hakim savcılar var. Izmirde bir Avukat gibi sorgulanır gider birde pkk kanalında konuşur Aferim size Kime calışıyor bu kanunlar ? Kimi koruyor?

Mikail

yeni anayasayı sorunsuz yapacak meclis sayısında ulaşmalıyız net...idam kesinlikle olmalı net...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23