• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Temel Karamollaoğlu: Amerika için bir tehlike

Yeniakit Publisher
2020-01-08 16:02:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Temel Karamollaoğlu: Amerika için bir tehlike

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Trump'ın bu dengesiz gidişatı Amerika için de bir tehlike oluşturuyor" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“Endişelerimiz giderek artmakta”

İran ve ABD arasında yaşanan gerginliğin endişe verici olduğunu ifade eden Temel Karamollaoğlu, “Ne yazık ki; geçen haftadan itibaren gerçekleşen olaylar hepimizi endişelendiriyor. Yakın coğrafyamız başta olmak üzere dünyada giderek tansiyon yükseliyor. Libya’da yaşanan son gelişmeler ve Kasım Süleymani’nin öldürülmesinin hemen ardından endişelerimiz giderek artmakta. Kasım Süleymani’nin öldürülmesinin ardından İran’ın bu gece ABD’nin Bağdat’taki hava üssünü vurması, çok ama çok önemli bir hadise olarak tarihe geçti. Bunu yapacağını elbette İran söylüyordu. Bu saldırıda kimine göre 80 civarında ölünün olduğu, kimine göre de hiçbir can kaybının olmadığı söyleniyor” diye konuştu.

"Trump'ın Amerika için de bir tehlike"

Trump'ın politikalarının tüm dünya tarafından eleştirildiğini ifade eden Karamollaoğlu, "ABD'nin dünyada itibarını korumak ve savaşın ortaya çıkmasını engellemek için Trump'ı azletme gibi bir ihtimali var. Trump'ın bu dengesiz gidişatı Amerika için de bir tehlike oluşturuyor." değerlendirmesinde bulundu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aydin elevli

Aynen temelin kemdisi gibi onunda dengesi bozuluyor bazen

Selman

Ehli dünya ........ temel her sey eskisi gibi olsun istiyor! Ok yaydan çıktı uşagum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23