• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Telefondan telefona WhatsApp web nasıl kullanılır?

Yeniakit Publisher
2020-02-06 11:44:00 -
Telefondan telefona WhatsApp web nasıl kullanılır?

Telefondan telefona WhatsApp web nasıl kullanılır? WhatsApp 2015 yılında kullanıcıları için sunduğu Web desteği sayesinde büyük bir kolaylık sağladı. Birçok kullanıcı bu kolaylığın bilgisayara ile nasıl senkronize şekilde kullanacağını araştırıyor. İşte WhatsApp web nasıl kurulur? WhatsApp web nasıl kullanılır? WhatsApp web QR kod nasıl okutulur? WhatsApp webe ilişkin bütün soruların detaylı açıklaması için haberi okumaya devam edin...

Telefondan telefona WhatsApp web nasıl kullanılır? WhatsApp 2015 yılında kullanıcıları için sunduğu Web desteği sayesinde büyük bir kolaylık sağladı. Birçok kullanıcı bu kolaylığın bilgisayara ile nasıl senkronize şekilde kullanacağını araştırıyor. İşte WhatsApp web nasıl kurulur? WhatsApp web nasıl kullanılır? WhatsApp web QR kod nasıl okutulur? WhatsApp webe ilişkin bütün soruların detaylı açıklaması için haberi okumaya devam edin...

Adından da anlaşılacağı üzere WhatsApp uygulamasını bilgisayarınıza taşıyan WhatsApp Web sayesinde mesajları bilgisayardan cevaplayabiliyorsunuz. Mesaj göndermek veya gelenleri görmek için telefonunuzun ekranını açmaya gerek kalmıyor, böylece pil süresi konusunda da önemli bir avanjtaj sağlıyorsunuz.

WhatsApp Web kullanmak isteyenlerin karşısına iki seçenek çıkıyor. Herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden bu servisi kullanmayı tercih edebilir veya masaüstü uygulamasını indirerek tarayıcıdan bağımsız çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Aşağıdaki adımları izleyeerk telefonunuzu bilgisayardaki WhatsApp ile senkronize edebilirsiniz.

1- Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

  • iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin.
  • Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin.
  • Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
  • Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
  • BlackBerry için; Ekranı yukarıdan aşağıya çekin >> WhatsApp Web'e gidin

WhatsApp’ın internet sayfasını açtıktan sonra telefonunuzdan tekrar WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun.

Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23