• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tekirdağ’da akıllara durgunluk veren olay

Yeniakit Publisher
2020-02-20 11:28:21 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Tekirdağ’da akıllara durgunluk veren olay

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde mağdur vatandaş, hırsızlık olayını İHA muhabirine anlatmak için gittiği evde ikinci kez hırsızlık olayının şokunu yaşadı.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde mağdur vatandaş, hırsızlık olayını İHA muhabirine anlatmak için gittiği evde ikinci kez hırsızlık olayının şokunu yaşadı. Şaşkına dönen ev sahibi, “Hırsız, babasının malı gibi almış götürmüş. Bu ne cesaret?” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Hacıevhat Mahallesi Harman Sokak’ta Makbule Çakır’ın kaldığı tek katlı bir eve hırsızlık olayı yaşandı. Banyo camından girdiği öne sürülen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evin içerisi talan edilerek, duvarda asılı yaklaşık 2 bin lira değerindeki LCD televizyon çalındı. Ev sahibi Çakır’ın şehir dışında olması nedeniyle hırsızlık olayını İHA muhabirine anlatmak için eve giden damadı Ahmet Urtekin, binaya 2. kez hırsız girdiğini fark edince eşiyle birlikte büyük şok yaşadı.

’Sanki babasının malı’

Birkaç gün içinde 2. kez hırsızlık olayı yaşadıklarını ifade eden Ahmet Urtekin, “Daha önce banyo camından içeri girmişler, şimdi ise mutfak camını kırıp içeri girmişler. İçeride televizyonla birlikte ziynet eşyası var mı bilmiyorum ama işlerine yarayacak ne varsa çalmışlar. Babasının malı gibi almışlar, götürmüşler. Bu ne cesaret?” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23