• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tatilciler oy için yollarda! Yer kalmadı

Yeniakit Publisher
2018-06-23 18:28:00 - 2018-06-23 18:29:16
Tatilciler oy için yollarda! Yer kalmadı

Muğla’nın Marmaris ve Bodrum ilçelerindeki tatilciler, oy kullanmak için tatile ara verip memleketlerine dönmeye başladı. Otobüs terminalleri hareketlenirken, ek uçak seferleri de konulduğu belirtildi. Otobüs seferlerinde de bugün ve yarın için yer kalmadığı öğrenildi. Tatilcilerden boşalan sahiller ise yabancı turist ile kentlerde yerleşik yaşayan vatandaşlara kaldı.

Marmaris’te tatilini geçiren vatandaşlar, oy kullanmak için toplu taşıma ve özel araçlarıyla memleketlerine geri dönüşe geçti. Havayolu şirketleri ve otobüs firmaları ek seferler koydu. Marmaris’te bir otobüs firması çalışanı Günay Gürcoşkun, "Bugün ve yarın çok yoğun. Yakın şehirlere dönüşler daha yoğun. Ek seferler koyduk" dedi.

Otobüs firması temsilcisi Mehmet Ayhan ise, "Ülkemiz için hayırlı bir seçim olsun. Normal güzergahlarımızda seferlerimiz devam ediyor. Güney ve Doğu Anadolu şehirlerine günler öncesinden rezervasyon yapıldı. Seçim sabahı herkesi sağ salim memleketlerine yetiştireceğiz" diye konuştu.

Tatilci Mehmet Dönmez ise, "İzmir’den tatile geldim. Geri dönüp oyumu kullandıktan sonra tatilime kaldığım yerden devam edeceğim" şeklinde konuştu. Bir diğer tatilci Merve Bulut, "Oyumu kullanıp, Marmaris’e geri gelerek muhteşem geçen tatilime kaldığım yerden devam edeceğim" dedi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı, "Seçim, ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız duyarlılık göstererek oy kullanmak için memleketlerine dönüyor. Geçen perşembe gününden itibaren oy kullanmak için dönen vatandaşlarımızı seçim sonrası tekrar tatile bekliyoruz" diye konuştu.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23