• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Talat Atilla’dan yeni açıklama: Sizden korkan sizden beter olsun

Yeniakit Publisher
2019-12-15 19:45:00 - 2019-12-15 19:52:46

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Talat Atilla’dan yeni açıklama: Sizden korkan sizden beter olsun

Külliye'ye giden CHP'li iddiası ile gündeme gelen Talat Atilla, Basın Konseyi'nin kınama kararına tepki gösterdi.

Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe’de görüştüğünü iddia eden Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan ve Turktime internet sitesinin sahibi Talat Atilla hakında kınama cezası verdi.

Talat Atilla hakkında verilen kınama kararına ilişkin, “Sizden korkan sizden beter olsun!” sözleriyle tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından, CHP’li Aylin Nazlıaka ve Mustafa Kemal posterinin indirilmesi haberini anımsatan Atilla, “Atatürk posterinin indirilmesi olayında, CHP'li Milletvekili Aylin Nazlıaka, mahkemeye başvurarak benim "Cep telefonu ve bilgisayarıma el konulmasını talep ettiğinde adına 'Basın Konseyi' denilen şey şikâyetime, konunun 58 gün medya gündeminde kalmasına rağmen ‘Bu basın özgürlüğüne darbedir’ demek yerine tek kelime açıklama yapmadı ama ideolojik bağnazlık ve sığlıkla bugün beni kınamışlar” paylaşımını yaptı.

Atilla, “Atatürk'ün soyadını verdiği bir insanın yeğeni, inançlı bir vatansever olarak bu haberi ben yapmıştım. Ve bu haberimle gurur duyuyorum. Bu haberle de TAÇSAV Atatürk Özel Ödülü’nü aldım. “Adımın Aylin olduğu kadar eminim ki; Atatürk fotoğrafını CHP'li milletvekili odasından indirdi " diyen Nazlıaka'yı partiden atan değerli CHP'li yöneticiler, her nedense (!) Nazlıaka'yı yeniden partiye aldılar!” Haber doğruysa ki… Nazlıaka bizzat doğruladı. Neden Nazlıaka'yı partiye yeniden aldınız? Haberim doğru değilse, Nazlıaka'yı neden partiden attınız? Basın Konseyi ve gazeteciyim diyen hiç kimse bu soruları soramayacaksınız. Kalkıp, kınama falan filan... Utanmazlar” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet öksüz

kendini savunmuş.korkmuyormuş iftiracı hadi sende onur olsa gazetecilikten istifa edersin.

SOKAĞIN SESİ

YALANCI TİYATROCU. SENARİST KİLİÇDAR, OYNAYANLAR TALAT, Rahmi, Özgür, CHP Basın sözcüsü ÖZTRAK......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23