• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suriye mesajı sosyal medyayı karıştırdı! Sabahat Akkiraz'a tepki yağıyor

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Suriyeli muhalif güçlere “terörist” diyen ve Alevileri katlettiklerini söyleyen Sabahat Akkiraz, “Yağlı Ekmeğin” peşinde koşmayı yüzlerce yıldır bırakmayan siyasal İslamcı kim varsa trollük yapmaya başlamış.” diye paylaşımda bulununca tepki yağdı.

Suriyeli muhalif güçlere “terörist” diyen, Alevileri katlettikleri iftirasını atan Sabahat Akkiraz, “Yağlı Ekmeğin” peşinde koşmayı yüzlerce yıldır bırakmayan siyasal İslamcı kim varsa trollük yapmaya başlamış. Siz yağlı ekmeğin biz “Hak’kın” peşinde koşmaya devam edelim” paylaşımını yapınca sosyal medya kullanıcıları CHP’li belediyelerden götürdüğü milyonları yüzüne vurdu.

“Siyasal Alevi yüzsüzlüğü!”

Mezhepsel bölücülük kokan paylaşımları tepki çeken türkücü Akkiraz’a sosyal medya kullanıcıları, “Sen konserden konsere koş milletin hakkını iki şarkı söyleyerek belediye başkanları ile birlikte boca et sonra dön Halep in çocuklarına terörist de”, “Bunların halkçılığını, doğruluğunu Suavi'den biliyoruz. İşlerine gelmediği zamanda siyasal İslamcı trol derler hadi oradan hadsiz!”, “Siyasal Alevi yüzsüzlüğü!”, “Sabahat abla da, Karl Marx Suavi gibi yolunda” gibi çok sayıda tepki paylaşımı geldi.

“Sabahat Akkiraz'ın yağlı ekmeğini görmek ister misiniz? Bildiğiniz gibi kendisi CHP'ye açık destek veren bir şarkıcı, tabi bunun karşılığını da CHP'li belediyelerde iki üç haftada bir konser vererek alıyor” paylaşımında bulunan Abese İrca isimli sosyal medya hesabında, “Tabi Sabahat Akkiraz'ın ekmeğini de yine en çok Mansur Yavaş yağlıyor tahmin ettiğiniz gibi. Ankara'daki milyarlık yağlı konser vurgununda ekmeğin köşesini alanlardan kendisi. Yanlışım varsa son bir sene içinde kaç CHP'li belediyede konser verdiğinizi ve halka ait bütçeden ne kadar kazandığınızı yazar mısınız @sabahatakkiraz? Bence bu yaştan sonra bu kadar yağlı yemeyin sağlığınıza yazık. Hakkın peşinde koşarken eritirim diyorsanız onu bilemem tabi” denilerek, CHP’li belediyelerden aldığı milyonlarla verdiği konserlerden örnekler ortaya konuldu.

Paylaşıma yine binlerce vatandaştan Akkiraz’a yönelik eleştiriler geldi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hektor

eksik söylemiş sabahat hanım..onlar daiş artğı adi kafa kesici tecavüzcü ordusudur..kahrolsun aşşağılık teröristler..

Bu vill ttalancisi suavinin, mezhepci iranin mezheptasi partidasi

Am3rikan seyleri bunlar ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23