• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süresiz nafaka mağdurlarının evlat hasreti yine dinmedi

Yeniakit Publisher
2020-08-02 09:21:00 -
Süresiz nafaka mağdurlarının evlat hasreti yine dinmedi

Süresiz nafaka mağdurları bir an önce sorunlarının çözümü için atılacak somut adımları beklerken, bazı nafakazedeler bu bayram da nafakayı ödeyemedikleri gerekçesiyle hapishanede oldukları için çocuklarını göremediler.

 Resul Ekrem Şahan  Ankara 

Akit’e konuşan Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Kurucusu İlhan Ergincan, “Mahkemeler babalara çocukları ile görüşme için belirli saatlerde görüntülü konuşma hakkı tanımış fakat gözleri intikam hırsı bürümüş bazı kadınlar numaralarını değiştirerek evlatları babalardan uzaklaştırmış ve adeta olmayan adaletten ve babalardan kaçırmışlardır. Yapanın yanına kâr kalan adalet sistemi buna tedbir almamıştır. Vicdanı olmayana adalet ne yapabilir diyebilirsiniz. Adalet göstermeyen taraftan çocuğu alıp mağdur olana velayeti vererek kılıcının keskin yüzünü adaletsizlik yapanlara gösterse ortada ne velayet sorunu kalır, ne de yüreği evlat hasreti ile yanan mağdurlar kalır” dedi.

Çocukların gözyaşlarının hesabını kim verecek

“Babası ile birlikte oyun oynama hayali kuran çocuğun döktüğü gözyaşının hesabını kimse veremez” diyen Ergincan, “Eski eşinden boşanmış kendisine yeni hayat kurmuş çocukları olmuş babayı nafakasını ödeyemediği için bu bayramda eşinden çocuklarından kopardılar ve bunun adına da adalet koydular. Hırsızların, ayyaşların, esrarcıların, iftiracıların ve gözleri para hırsı bürümüş evlilik avcıları dışarıda kol gezerken, işsizlikten dolayı nafakasını ödeyemeyen gariban hapiste çocuğunun kokusundan ayrı bayram geçirmekte. Babası hapiste olan çocuğun yüreği boşluktadır. Gözleri camda babasına sarılacağı bir günün hasreti ile yanan çocukları bu bayram da üzdünüz. Bayramda evinde babası ile birlikte oyun oynama hayali kuran çocuğun döktüğü gözyaşının hesabını kimse veremez” ifadelerini kullandı.
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sadece nafaka değil süresiz m.vekilliği maaşıda kaldırılamlı!

mustafa33

oy verdigimiz devlet neredesin .. ne zaman bu zalim kadinlara dur diyeceksiniz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23