• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Stratejist Abdullah Çiftçi'den gündemi sarsacak açıklama: O ne zaman derse virüs o zaman bitecek

Yeniakit Publisher
2020-04-24 21:14:00 - 2020-04-25 10:06:59
Stratejist Abdullah Çiftçi'den gündemi sarsacak açıklama: O ne zaman derse virüs o zaman bitecek

Stratejist, yazar Hamza Yardımcıoğlu, koronavirüste ikinci dalganın sonbaharda meydana geleceğini söyledi. Yardımcıoğlu, küreselcilerin yeni parayı dünyaya sunması için bir krize ihtiyaç duyduğunu ve bunu da virüs ile yapacağını öne sürdü.

Stratejist, yazar Hamza Yardımcıoğlu, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Sonbahar aylarında ikinci dalga ile yeniden gündeme geleceğini iddia etti.

Stratejist, yazar Hamza Yardımcıoğlu, Beyaz Tv'de ekranlara gelen Başka Açıdan programına katıldı.

Yardımcıoğlu, Haziran ile Sonbahar ayları arasında koronavirüsün etkisini azaltacağını belirterek, "Haziran ayından sonbahara kadar bir rahatlama olacak. Bir serap gibi görülecek. Sadece Türkiye'de değil, tüm dünya için söylüyorum. Merkez Bankası'nın para üretimine gitmesi, piyasalarda bir rahatlama görülmesine neden olacak. Tabi bunun bir karşılığı olacak. Söyleyeceklerimi destekleyen şeyler var. Sonbahara doğru 2. dalga görülecek. Hem ekonomi anlamında hem de salgın anlamında bir takım değişiklikler meydana gelecek. Bu serap etkisi gibi, o 4-5 aylık süreç bu şekilde bize yansıyacak. Ekonomik bir buhran yaşanacak. Bu bahsettiğin çok büyük bir buhran olacak" dedi.

"Nakitsiz toplum isteniyor"

Dünyada nakitsiz bir toplum oluşturma hareketlerinin başladığını anlatan Yardımcıoğlu, "İnsanların özgürlükleri birileri tarafından ellerinde alınmış. Bunlar hep ekonomi modelleri üzerinden yapılmış. Biz bugün kapitalizmin bittiği bir dönemdeyiz. Artık bilgi çağına giriyoruz. Şimdi kapitalizmin sona ermesi iyi mi kötü mü diye soracaksınız. Bütün 'izm'ler kötüdür. Kapitalizmde kötü bir durumdur. Çok yakın zamanda insanlık bir karar vermek zorunda kalacak. Köle mi olmak isteyecek yoksa özgür mü olmak isteyecek? Şu anda da zaten insanoğlu bir köledir. Dünyada tartışılan bir konu var. Nakitsiz toplum" dedi.

"İkinci bir şok dalgası geliyor"

Dünyada bazı güçlerin yeni bir para birimini ortaya atmak için kriz çıkaracağını söyleyen Yardımcıoğlu, "Bugün bütün dünyanın korktuğu bir durum var. 1,5 yıl sonunda yani Mehmet Ali Hoca'nın çıkarımda bulunduğu Ebced hesabına göre ve bizim araştırmalarımıza göre koronavirüsün biteceği tarihte küreselciler bir para birimi ortaya sunacak. Halklara yeni önerilen bu para mevcut paraya alternatif olarak gündeme gelecek. Dünyada nakitsiz topluma geçilirse, yan, bugün yapılmak istense kimse yapamaz. Bu yüzden bir şok dalgasına ihtiyaç var. İkinci bir dalganın olma fikrini buradan zamanlamasını ise virüsün gidişatından çıkarıyoruz" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hamido

Kim ne plan yaparsa yapsın ALLAH cc dediği olur, Müslümanlar her şekilde zaferle çıkacaktır, bu korku pompalayan kişiler mabadlarından üfürüyor.

EbuSaid

Ne fark ediyor? Nakitsiz toplum ne demek? Bize faydası mi var zararı mi? Böyle boş açıklama olmaz. Eskiden banknot yoktu altın gümüş idi para şimdi da ha mi iyi sanki. Dijital para merkez bankaları yaparsa ne zararı olur? Şimdi de zaten çokları parayı görmüyor bile. Kredi kartında kullanıyor. Ne olmuş yani?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23