• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözde Feministler sahneye çıktı! 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Problemleri' sempozyumunda provokasyon

Yeniakit Publisher
2019-09-21 16:03:00 -

Feministler, “Önce ahlak ve maneviyat” sloganıyla yola çıkan ÖĞ-DER’in “Toplumsak Cinsiyet Eşitliği Problemleri” sempozyumunda provokasyona imza attı.

 Taha Emre Özdemir  Ankara  'Önce ahlak ve maneviyat' sloganı ile yola çıkan Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER)'in 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Problemleri' adlı sempozyumu sözde feminist kadınların provokasyonuna sahne oldu. Konuşma yapıldığı esnada kuduran Kadın Savunma Ağı üyesi Aysun Gençtanır, 'Sizin aile dediğiniz kadınların yaşamlarına mal oluyor. Bu eşitsizliğin karşısında mücadele edeceğiz.' diye bağırarak toplantıyı bölmeye çalıştı.

ÖĞ-DER tarafından düzenlenen 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Problemleri' sempozyumu, bir grup sözde feminist tarafından provoke edildi.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği'nin problemleri anlatılıyordu

Başkent Öğretmenevi’nde düzenlenen sempozyumun açılış konuşmasını Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptı. Sempozyuma katılan konuşmacılar, 'İstanbul Sözleşmesi'nin aile yapısına yönelik olumsuz etkilerini anlatırken, süresiz nafakaya ilişkin de eleştirilerde bulundu.

Diyalog yerine provokasyonu seçti

Yasaların kadını korumayı amaçlarken erkekleri mağdur ettiğini belirten katılımcılar eşcinselliğin de hastalıklı bir sapkınlık olduğunu ifade ederken, salonda bulunan Kadın Savunma Ağı üyesi Aysun Gençtanır, sempozyumu bölerek bağırmaya başladı. Konuşmacının uyarılarına aldırış etmeyen Gençtanır, "Asıl problem kadın düşmanlığıdır, toplumsal cinsiyet eşitsizliğidir." dedi. Konuşmacı ile diyalog kurmak yerine provokasyonu seçen sözde feminist kadın, "Sizin aile dediğiniz kadınların yaşamlarına mal oluyor. Bu eşitsizliğinin karşısında mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Gençtanır'ın salondan çıkartılmasından sonra devam eden sempozyumda şu mesajlar verildi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

- Kadın ve erkek omuz omuza vermesi gereken bir yapıdır. Aileyi bozarsanız her şeyi bozarsınız.

- Eşcinsellik ve benzeri cinsellik türleri hem fıtrata hem de doğaya aykırıdır. Gidişatın sonu kaostur.

- Aile Bakanlığı aileyi koruyan değil kadın haklarını koruyan bir bakanlık. Bu toplumun erkeklerini nereye koyacaksınız?

- Toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları eşcinselliği meşrulaştırma amacı taşımaktadır

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

O provoke eden kadın, çok kurnazmış, özel olarak seçilmiş gönderilmiştir. Çünkü sempozyumda anlatılanlar CHP'nin kalbine saplanan bir hançer olduğunu bildiklerinden bu tür sempozyumların yaygınlaşmasına engel olmak, 82 milyonun bilinçlenmesini sabote etmek istemişler.

Doğrusu...

Ve bütün bunlar, "sözde muhâfazakâr iktidâr" tarafından hem de milletin gözünün içine baka baka icrâ ediliyor.!?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23