• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada gündem olan görüntü! Kuveyt'te Macron'un fotoğrafını yere serdiler

Yeniakit Publisher
2020-10-26 13:30:00 -

Müslümanlara yönelik skandal açıklamaların ardından körfez ülkesi Kuveyt'te bir restoran Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un fotoğrafını yere yapıştırarak müşterilerin üstüne basmasını sağladı.

Müslümanlara yönelik açıklamaların ardından körfez ülkesi Kuveyt'te bir restoran Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un fotoğrafını yere yapıştırarak müşterilerin üstüne basmasını istedi.

"Lütfen burada dur" 

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanul Macron'un, Müslümanlara yönelik açıklamalarına tepkiler sürüyor. Körfez ülkesi Kuveyt'te Fransa'ya tepki olarak marketlerdeki Fransız malları raflardan indirilirken, bir restoran Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un fotoğrafını yere yapıştırdı. Restoran, Macron'un fotoğrafının altına "Lütfen burada dur" ifadesini de yazdı.

Öte yandan Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim, Macron'un açıklamalarını kınadı. Ganim, yaptığı açıklamada, İslam sembollerine yönelik kasıtlı hakaretlerin kınanması ve dünya genelindeki tüm dinlere yönelik hakaretleri yasaklamak için diplomatik ortamda pratik önlemler alınması çağrısında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muharrem

Helal olsun politika üretemeyen zavallılar müslümanlara lâf atarak kendilerini bir şey zannediyor

Bir düşünen

Sadece fotoğrafını değil batının bütün batıl düşüncelerini de tüm Müslümanlar ayaklarının altına almalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23