• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sor sor cevap yok! “Ekrem’e İftira Atılıyor” diyenlere gelsin

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Ali İhsan Karahasanoğlu, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarında Ekrem İmamoğlu’na yönelik suçlamaların iftira olduğunu savunanlara sert yüklendi.

“Sor sor, cevap yok!” diyerek seslenen Karahasanoğlu, yolsuzluk operasyonlarının ardından ortaya saçılan belgeler ve gözaltılara dikkat çekerek, “Bir kişiye iftira atılıyorsa, ardı arkası kesilmez deliller nasıl açıklanacak?” dedi.

CHP ve İmamoğlu cephesinin sessizliğine işaret eden Karahasanoğlu, “Hani iftiraydı, peki bu operasyonlar neyin nesi? Kent Lokantası’nın gölgesinde dönen milyonluk işler niye açıklanmıyor?” ifadelerini kullandı.

Detaylar videoda...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali bey siz haklısınız iftira olsa bazı seyler cıkmaz

elde delil olmasa zaten savcılar hakimler tutamaz kimseyi içerde tebrikler ali bey

levent

somut deliller ortaya çıksın Gıybetle cehennemi kendi ellerimizle üstelik bile bile hazırlamıyalım .Suçlu ise asılsın zerre kadar acımam .birde bizim tahmin ettiğimiz ancak RAB bin her seylerini bildiği baska KUL hakları yiyenlerde muhakkaki vardır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23