• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sony'nin "Ulusal Ödüller" programı kazananları açıklandı

Yeniakit Publisher
2020-02-25 11:34:00 -
Sony'nin "Ulusal Ödüller" programı kazananları açıklandı

Japon teknoloji devi Sony, 63 ülkeyi kapsayan "Ulusal Ödüller" programının bu yılki kazananlarını açıkladı. 63 ülkeden birincilerin açıklandığı duyuruda, Türkiye'de yılın fotoğrafının hangisi olduğu da belli oldu. İşte Türkiye'de birinci olmayı başaran o fotoğraf...

Dünya çapında 63 ülkeyi kapsayan ve fotoğrafçılıkla ilgilenen kişileri desteklemek amacıyla kurulmuş bir program olan "Dünya Fotoğraf Organizasyonu" ile Sony tarafından ortak olarak düzenlenen "Ulusal Ödüller" programının bu yılki kazananları belli oldu.

Sony Türkiye'den yapılan açıklamalara göre Türkiye Ulusal Ödülü, Bitlis'te çektiği ve koyun sürülerini gösteren "Işık, Gölge ve Muhafızlar" isimli fotoğrafıyla F.Dilek Uyar'a verildi.

Yarışmanın "Seyahat" kategorisinde birinci olmayı başaran Uyar, yaptığı açıklamada, aldığı ödülün ilk olmadığını belirterek 2016 yılında da "Ulusal" kategorisinde ikincilik ve "Övgüye Değer Fotoğrafçı" ödülleri aldığını söyledi. Fotoğrafçılığa olan ilgisini bu ödüllerle desteklediğini, aldığı ödüller nedeniyle mutlu ve gururlu olduğunu da belirten Uyar, fotoğrafçılık konusunda doğru yolda olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Verilen ödüller ise 17 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Londra'da düzenlenecek olan "Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri Sergisi" kapsamında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Göker

Müslümanın sahtesi bile bunlardan evladır .Sözüm meclisten içeri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23