• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal konuşma Türkiye’yi ayağa kaldırdı: Domuz eti helalmiş! Bakın daha ne herzeler yumurtladı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyada yayılan bir görüntü, İslam düşmanlığının hangi boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Katıldığı bir toplantıda skandal açıklamalarda bulunan bir kadın, “Eğer İslam bu yıllarda doğmuş olsaydı, domuz eti haram olmazdı” diyerek büyük bir hadsizlikte bulundu.

Sosyal medyada yayılan bir görüntü, İslam düşmanlığının hangi boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Katıldığı bir toplantıda skandal açıklamalarda bulunan bir kadın, “Eğer İslam bu yıllarda doğmuş olsaydı, domuz eti haram olmazdı” diyerek büyük bir hadsizlikte bulundu. Sözde “dinî analiz” adı altında İslam’a ağız uzatan kadının ifadeleri Müslümanların büyük tepkisini çekti.

Konuşmasında Hz. Peygamber’i (s.a.v.) akılcı gerekçelerle hüküm koymuş biri gibi göstermeye çalışan şahıs, “O dönem hastalık vardı, ondan haram sayıldı” diyerek ilahi vahyi sıradanlaştırma cüretinde bulundu. Salondaki bir başka kişi ise bu sapkın sözlere “bunlar hep algı, doğru söylüyorsunuz” diyerek destek verdi.
Sosyal medya kullanıcıları ise bu açıklamalara sert tepki gösterdi:

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hmz

Domuz domuza haram der mi? Demez tabi.

resat

kurallari allah cc koyar. peygamberler iletirler teblig ederler din i. mubinden habersiz cahiller
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23