• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonistler terörü körüklüyor! Yakıt depolama tesisleri vuruldu

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Siyonistler terörü körüklüyor! Yakıt depolama tesisleri vuruldu

İsrail ordusu, İran’ın başkenti Tahran’da bazı yakıt depolama tesislerini vurduğunu açıkladı. Tel Aviv yönetimi, söz konusu tesislerin askeri altyapıya yakıt sağladığını öne sürerken saldırıların sürebileceği mesajını verdi.

İsrail ordusu, İran'ın başkenti Tahran'da birkaç yakıt depolama tesisini vurduğunu açıkladı.

Ordudan yapılan açıklamada, kısa bir süre önce Tahran'da bir dizi yakıt depolama tesisine saldırı düzenlendiği belirtilerek, İran'ın vurulan bu tesislerinin askeri altyapıyı güçlendirmek ve işletmek için kullandığı savunuldu.

Açıklamada, bu tesislerden askeri kuruluşlara yakıt dağıtıldığı ve saldırının Tahran yönetimini zayıflattığı iddia edilerek, saldırıların devam edeceği tehdidinde bulunuldu.

İsrail Devlet Televizyonu KAN'ın haberinde, İsrail ordusunun Tahran'daki petrol depoları ve rafinerilerini hedef aldığı bildirilmiş, İran Devrim Muhafızları Ordusu, buna karşılık İsrail'in kuzeyindeki Hayfa’da bulunan bir rafineriyi hedef aldıklarını açıklamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakk

İran yanında olunmuş olunsa, kürecik Malatya ,İncirlik Adana ABD askerine kapatıp ,bu İran da üretilen petrol ve gaz bedelsiz Türkiye ya gelirdi Elbet Türkiye de karşılıksız durmaz . Kış boyunca elektrik gaz ücretsiz türk halkına enflasyona merhem olurdu. Körfez savaşında Saddam Özal'a Adana/İncirlik kullandırma sana 5 yıl ücretsiz petrol teklif ettiği gibi. Ama ABD ye celladına aşık olmuş'a ne desen boş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23