• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist zulmü bitmiyor

Yeniakit Publisher
2021-04-18 09:49:00 -
Siyonist zulmü bitmiyor

İşgalci İsrail, ramazan ayında da Filistin halkına karşı zulmüne devam ediyor. Gazze’yi bombalayan, Mescid-i Aksa’da teravih kılan gençlere saldıran siyonistler, onlarca genci yine gözaltına alıp, işkence uyguluyor.

 Resul Ekrem Şahan  Ankara 

Terör devleti İsrail, ramazan ayında da Filistin halkına zulmetmeye devam ediyor. Müslümanlara her türlü zulmü uygulayan, Mescid-i Aksa’da ibadetlere engel olmaya çalışan siyonistler, Aksa’da kılınan teravih namazının ardından Filistinli gençlere yine sert müdahalede bulundu. İsrail polisi onlarca genci gözaltına aldı.

“Ortadoğu’da İsrail Müslümanlar üzerine projeli bir şekilde yerleştirilmiştir” diyen Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, “Tabii ki İsrail emeline ulaşamayacaktır. Çünkü dinin sahibi Allah’tır. İsrail yapmış olduğu bu zulmün karşılığını elbet bir gün bulacaktır. Türkiye’nin ayak seslerinden bütün dünyadaki İslam düşmanları rahatsız. Bu noktada bizlerin acilen birlik beraberlik içerisinde İslam Birliği’ni en üst perdeden sesli bir şekilde dillendirmemiz lazım” dedi.

Dünya müslümanları birer bardak su dökse israil boğulur!

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformları yetkililerinden Soner Kartal da, “Terör şebekesi İsrail yine bu ramazanda da Filistin halkına zulmediyor. Her yıl ramazan ayında  zulmünü Filistin halkına gösteriyor. Bunu dünya devletlerinin sessizliğinden kaynaklanan nedenlerle kendine hak olarak gören terör şebekesi zulmünden hiç taviz vermiyor. Dünya Müslümanları da gerekli tepkiyi göstermediği için İsrail soykırıma çok rahat bu yüzyılda devam edebiliyor. Dünya Müslümanları eline bir bardak suyu alıp, İsrail denilen terör şebekesine döktüğünde selden boğulacak şekilde olmasına rağmen bu sessizliğe anlam veremiyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

2023 Büyülü Güçlü Reis Türkiyesi

Muhalefet Partisi İP (Akşener, Türkkan) acaba Mecliste Gardaşımız Azerbaycan’a İsrail’e sessiz kalma gerekçesiyle tepki gösterir mi?

PEKİ BİZ MÜSLÜMANLAR NE YAPABİLİYORUZ

SİYONİST İSRAİLİN MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİMİZE YAPTIĞI ZULÜMLERİ SADECE ÜZÜNTÜYLE İZLEYİP,HAYIFLANIYORUZ.ELİMİZDEN DUA ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR.BU DURUM CANIMIZI ACITIYOR,KAHROLUYORUZ.ALLAH TEZ ZAMANDA BU ZALİMLERİ KAHHAR SIFATIYLA KAHR-I PERİŞAN EYLESİN İNŞAALLAH.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23