• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyasette seviye bu kadar düştü...

Yeniakit Publisher
2023-03-05 12:23:00 -

Gazeteci Kemal Öztürk, Türk muhalefetinin düştüğü seviyeyi eleştirdi; özellikle Zafer Partisi ile Memleket Partisi arasındaki ittifakın WhatsApp üzerinden bozulması, hukukçu Ersan Şen’in de reklam arasında cumhurbaşkanı adayı seçilmesi üzerinden tepkisini dile getirdi.

 yeniakit.com.tr 

Gazeteci Kemal Öztürk, HaberTürk’te katıldığı canlı yayında, Türk muhalefetinin seviyesizliğini eleştirdi.

Öztürk’ün açıklamaları şu şekilde:

Sayın Muharrem İnce ile birlikte kurulan bir ittifak daha vardı hatırladığımız. Dün Ümit Özdağ dedi ki, ‘Bana WhatsApp’tan mesaj attı, ittifaktan çıktığını söyledi Muharrem İnce.’ Ciddiyete bakar mısınız. Bir ülkede, Cumhurbaşkanlığına adaylık için kurulmuş bir ittifakın WhatsApp gruplarına bozuluyor. Ciddiyete bakın.

Dün bizim kanalımızda çok tarihi bir şey yaşandı. Sayın Ersan Şen’in reklam arasında sayın Akşener’den telefon alıp ciddiyseniz görüşelim, cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesi. O da ciddi.

Şimdi bu siyasi tarihte hep hatırlanacak bir görüntüdür. Sayın Ersan Şen’in, birlikte programlara katıldık, Türkiye’nin tanıdığı bir isim. Ama diyorum ki, şimdi bunu reklam arasında, böyle mi olması gerekiyor?

Sayın Ersan Şen’in yaptığı açıklamalar, “Bir cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesini ciddiyseniz konuşalım” şeklinde…

Ersan Şen uygun olabilir ama burada böyle mi olması lazımdı? Burada bir gariplik oluştu, bu da paniğe geçti. Vatandaşların tepkisinden de belli.

Muhalefette bir panik havası var ve bu panik havası yanlış şeyler yaptırıyor.

Muhalefetin çok ciddi bir güven kaybı var. Muhalefet seçmeninden aldığım feedback budur. Büyük bir hayal kırıklığı.

Meral Akşener'e soğuk duş! Beslediği yılan sonunda kendisini soktu" target="_blank">
Meral Akşener'e soğuk duş! Beslediği yılan sonunda kendisini soktu
Meral Akşener'e soğuk duş! Beslediği yılan sonunda kendisini soktu

Siyaset

Meral Akşener'e soğuk duş! Beslediği yılan sonunda kendisini soktu

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CAN BAR

LİYAKAT diye bir sözcük türettiler Utanmadan bilboardlara boy boy afiş bastırdılar” devlete liyakat yakışır” diye şimdi 8 yaşındaki çocuklar gibi oyun bozuyorlar, ersan şen i o yüce makama aday göstereceğini söylüyorlar hemde reklamarası PESSSSS LİYAKAT değil bu çapsızlık eziklik zavallılık

Fatih

Ersan Şen 3/4 ay önce tartışmada kendisine aday ol o zaman siyaset yapıyorsun. Denildiğinde Ahat Andican ın tavrı ilginçti. Heralde o zamandan beri bu durum var. Belki daha önceside olabilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23