• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sınırda büyük hareketlilik! Kuyruk 15 kilometreyi buldu

Yeniakit Publisher
2018-10-15 18:11:00 - 2018-10-15 18:12:25

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sınırda büyük hareketlilik! Kuyruk 15 kilometreyi buldu

Edirne'de bulunan Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yapmak isteyen TIR'ların oluşturduğu kuyruk, 15 kilometreyi buldu.

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkış yapmak için gelen TIR'lar, 15 kilometre kuyruk oluşturdu. 

Avrupa ülkelerine ihracat yükü taşıyan TIR'lar Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda 15 kilometre kuyruk oluşturdu. Trakya Gümrük ve Ticaret  Bölge Müdürlüğü yetkilileri kuyruğun, TIR'ların aynı anda çıkış yapmak istemesinden kaynaklandığını belirtti.

EDIRNE KAPIKULE SINIR KAPISI'NDAN YURT DISINA CIKIS YAPMAK ICIN BEKLEYEN TIR'LAR 13 KILOMETRE KUYRUK OLUSTURDU. (FOTO: ALI CAN ZERAY/DHA,EDIRNE)

"Kimse bizimle ilgilenmiyor"

Hollanda'ya ihraç yükünü götürmek için dün 18 kilometreden kuyruğa girip çıkış yapmak için beklediğini söyleyen Caner Adalı, "Burada dünden bu yana bekliyoruz. Neden beklediğimizi bilmiyoruz. Kuyrukta yemek yiyeceğimiz, tuvalet ve diğer ihtiyaçlarımızı gidereceğimiz tesisimiz yok. Kimse bizimle ilgilenmiyor" dedi.

Almanya'ya gitmek için sınırda sıranın kendisine gelmesini  beklediğini belirten Ahmet Ateş ise "Günlerdir kuyrukta bekliyoruz. Cuma günü İstanbul'dan çıkış yaptım. Yaklaşık 24 saatte buraya kadar geldim. Önümde şu an 5 kilometre kuyruk var. Bugün çıkış yapmamız zor. Bizimle ilgilenen yok. İhtiyaçlarımızı gidereceğimiz tesis yok" dedi. 

EDIRNE KAPIKULE SINIR KAPISI'NDAN YURT DISINA CIKIS YAPMAK ICIN BEKLEYEN TIR'LAR 13 KILOMETRE KUYRUK OLUSTURDU. (FOTO: ALI CAN ZERAY/DHA,EDIRNE)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23