• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdi de canlı yayına bağlansana! Neredesin ‘Çocuklar ölmesin’ diyen Ayşe öğretmen

Yeniakit Publisher
2020-01-01 13:07:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Şimdi de canlı yayına bağlansana! Neredesin ‘Çocuklar ölmesin’ diyen Ayşe öğretmen

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan ailelerin çocuklarının ölmemesi için uğraş verdiğini belirten Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, 'çocuklar ölmesin' edebiyatı yaparak TSK'ya iftira atan "Ayşe öğretmen"e çağrı yaptı.

PKK, Diyarbakır'a hendek kazıp Türkiye Cumhuriyeti'ne kafa tutmaya kalkmış, o dönemde Kanal D canlı yayınına katılan ve kendisini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik, TSK'yı hedef göstererek, "Çocuklar ölmesin" demişti.

Bugün, Diyarbakır'da PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin il binası önünde çocuklar ölmesin diye eylem yapan aileler hakkında sessiz kalan Ayşe öğretmene çağrı yapan Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, çarpıcı ifadeler kullandı.

Akit TV'de Fatin Dağıstanlı'nın sunduğu Manşetlerin Dili'nde konuşan Karahasanoğlu, şunları söyledi:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Khafthanciogli giller den zaten o...

Nerde olacak... Darbe sevici Baroların Odaların sendikalar ın himayesinde.. 

AliRiza

öğretmen mi bu ayşe denen  . öğretmenliğinde bir şerefi var . çocuklar ölmesin istiyorsanız çocukları dağa zorla kaçırmayın aileleri tehdit etmeyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23