• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

SİHA Sezgin'e AK Partili vekiller şamarı indirdi! Cevabı duyunca neye uğradığını şaşırdı

Yeniakit Publisher
2021-12-08 18:33:00 - 2021-12-08 18:50:24

Doğu'ya yatırım yapılmadığını iddia ederek TBMM'de algı operasyonu yapmak isteyen CHP'li İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na AK Partili vekiller, 'PKK'ya sor' diyerek tokat gibi cevap yapıştırdı.

TBMM'de Doğu'ya neden yatırım yapılmadığını ileri süren CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na, AK Parti sıralarından 'PKK'ya sorun' tepkisi geldi. Tanrıkulu, PKK tepkisini "terbiyesizlik" olarak yorumlayarak sinirlendi.

Bütçe görüşmelerinde CHP grubundan İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ile ilgili kuruluşların bütçelerine ilişkin söz aldı.

GAP'ın belirtilen sürede bitirilmemesine yönelik eleştiride bulunan Sezgin Tanrıkulu, Meclis'in tepkisiyle karşılaştı.

AK Partili vekil: PKK'ya sorun

Tanrıkulu'nun Doğu'ya neden yatırım yapılmadığını sorgulamaya başlaması üzerine AK Parti sıralarından Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, "PKK'ya sorun." diye tepki gösterdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP'li Tanrıkulu cevaba sinirlendi

Doğu ve Güneydoğu'da süren terörle mücadele çalışmalarına dikkat çekerek projelerin yavaşlamasına vurgu yapan Eronat'ın tutanaklara da yansıyan sözleri, Tanrıkulu'nun sinirlenmesine neden oldu.

"PKK'ya sorun neden bitmedi." ifadelerini yineleyen Eronat'a karşı Sezgin Tanrıkulu, "Ya, arkadaşlar, gerçekten...Gerçekten böyle olmaz ya. Sizi terbiyeye davet ediyorum ben, terbiyeye gerçekten, hakikaten terbiyeye davet ediyorum. Böyle bir şey yok, gerçekten böyle bir şey yok, hayret bir şey ya..." dedi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

nalları dikti

Adam ilk sihayı yedikten sonra Zartayı patlattı bir daha iha siha gibi bir kelime duyunca nalları dikecek hale geliyor

Ahmet

Bu herif zaten PKK’nın avukatı yani resmen PKKlıları savunan bir avukat kendisi de PKK’lı bir vatan haini Allah topunun belalarını versin tez helak etsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23