• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Serenay Sarıkaya'nın savcılık ifadesi gündem oldu! Lağım patladı

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Serenay Sarıkaya'nın savcılık ifadesi gündem oldu! Lağım patladı

Serenay Sarıkaya'nın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Oyuncuya, Mert Demir ile olan ilişkisinin ardından eğlence sektöründe tekel oluşturmaya çalıştığı iddia edilen ve kendisine bağlı oyuncuları oyuncak gibi kullandığı söylenen, özellikle siyasi olaylarda tek ağız gibi hareket etmelerini istediği ileri sürülen menajer Ayşe Barım’la birlikte 5 milyon dolar alıp almadığı soruldu.

Rekabet Kurulu'nun menajerlik şirketleri ve kast ajanslarıyla ilgili başlattığı soruşturmanın ardından ID Danışmanlık Şirketi'nin sahibi Ayşe Barım hakkında soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medyada ortaya atılan iddiaları didik didik inceliyor.

Magazin dünyası Ayşe Barım olayıyla çalkalanmaya devam ediyor. 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren ve bünyesinde 50'den fazla Türkiye'nin en popüler oyuncusunu barındıran ID İletişim, menajerlik ajansları arasında en tanınan isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Ancak ajansın ortaklarından Ayşe Barım hakkında ortaya atılan 'tekelleştirme' iddiaları, sektördeki dengeleri bozdu ve birçok ünlü isim bunun doğruluğuna ilişkin sosyal medya üzerinden de paylaşım yaptı.

Bu paylaşımlar üzerine, Ayşe Barım ve ortaya atılan iddialar hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu soruşturmanın bir diğer ayağı ise Serenay Sarıkaya'ya uzanıyor.

Sarıkaya ve Ayşe Barım'ın arasından su sızmazken, Mert Demir ile "reklam" aşkı yaşadığı gündeme geldi.

ADLİYEYE GELDİ, İFADE VERDİ

Soruşturma kapsamında Barım'ın menajerliğini yaptığı oyuncu Serenay Sarıkaya, "tanık" sıfatıyla ifade vermesi için savcılığa çağrıldı.

Sarıkaya, yaklaşık 30 dakika süren ifadesinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

"Hakkımızda çıkan aslı astarı olmayan iftiraların son bulması için ifademe başvuruldu. Ben de ifademi verdim, hiçbir problem yok." ifadelerini kullandı.

SAVCIYA VERDİĞİ İFADE ORTAYA ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya, Mert Demir'le karşılıklı iradeleri doğrultusunda bir buçuk yıldır duygusal beraberlik yaşadığını, Ayşe Barım'ın bu ilişki için herhangi bir telkin ya da yönlendirmede bulunmadığını söyledi.

"HESAPLARIMI KONTROL EDİN"

Sarıkaya'nın ifadesinde, "Reklam aşkı değil. Kimseden bunun için para almadım, iftira. Hesaplarımı kontrol edin." dediği ortaya çıktı.

"5 MİLYON" DOLAR SORULDU

Ünlü oyuncu, ayrıca bir iş adamından Ayşe Barım'ın 5 milyon dolar rüşvet aldığına dair iddialara ilişkin de bir bilgisinin olmadığını söyledi. Sarıkaya, bu beraberlik için kendisinin de bir para almadığını belirtti.

"TEHDİT VE BASKIYA UĞRADIN MI?"

"Ayşe Barım tarafından size bir baskı veya tehdit yapıldı mı?" şeklindeki soruya ise, "Hayır, bana herhangi bir baskısı olmadı" yanıtını verdi. Savcılık tarafından başka oyuncuların da ifadeye çağrılacağı öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

zıt

ULAN ÜLKEMİN CAN DAMARLARINA SIZMIŞ SİYONİST YAHUDİLER DEMEK Kİ REİS GELENE KADAR ŞU SÖZ DOĞRUYDU''SU AKAR TÜRK BAKAR '' AYNISI

Dost

Bunlarda her oyun var 5 milyon degil 500 bine bile kendilerini satarlar inssnlikdan izzeti nefisden yoksun kisiler tabii gidip orda para karsiligi birisiyle beraberim demez bunu hic gözümde tutmuyordu Escort gibi calisiyor hatun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23