• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Serenay Sarıkaya'nın savcılık ifadesi gündem oldu! Lağım patladı

Serenay Sarıkaya'nın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Oyuncuya, Mert Demir ile olan ilişkisinin ardından eğlence sektöründe tekel oluşturmaya çalıştığı iddia edilen ve kendisine bağlı oyuncuları oyuncak gibi kullandığı söylenen, özellikle siyasi olaylarda tek ağız gibi hareket etmelerini istediği ileri sürülen menajer Ayşe Barım’la birlikte 5 milyon dolar alıp almadığı soruldu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süleyman Sırrı Dinçer

Bunlara sanatçı demek gerçek sanatçılara hakarettir.Eğlendirici yosmalar para için herkesin yatağına giriyorlar .Siyonist lobinin uşakları.Mevzu 100 yıllık ve derin kökünden kazınmalı bu düzen.
  • 11 Ay Önce

tespit

yakıştıramadılar. heberlerde rastlayınca benim de açıkçası bu ikili nasıl olur diye ilgimi çekmedi değil. kız çok güzel çünkü. tabii bilemeyiz. çok gezdi dolaştı. belki de onda başka bir şey yakaladı.
  • 11 Ay Önce

Okur

Ne garip değilmi ülkedeki nerdeyse tüm dizilerde reklamlarda serenay Sarıkaya yı görmek mümkün nereden geliyor bu torpil senden başka başarılı yetenekli kimse yokmu.
  • 11 Ay Önce

Dost

Bunlarda her oyun var 5 milyon degil 500 bine bile kendilerini satarlar inssnlikdan izzeti nefisden yoksun kisiler tabii gidip orda para karsiligi birisiyle beraberim demez bunu hic gözümde tutmuyordu Escort gibi calisiyor hatun
  • 11 Ay Önce

zıt

ULAN ÜLKEMİN CAN DAMARLARINA SIZMIŞ SİYONİST YAHUDİLER DEMEK Kİ REİS GELENE KADAR ŞU SÖZ DOĞRUYDU''SU AKAR TÜRK BAKAR '' AYNISI
  • 11 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23