Serdar Ortaç’tan flaş Erdoğan sözleri! Gerçekleri tokat gibi bir bir açıkladı
Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Türkiye’nin 20 yılda geçirdiği büyük dönüşüme dikkat çeken Ortaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine övgüler yağdırdı.
Serdar Ortaç, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.
“Çocukluğumda margarin alamazdık. Şimdi 12 Ada'yı ne zaman alırız diye konuşuyoruz” diyen sanatçı, Türkiye’nin eski günlerini hatırlatarak bugün geldiği noktayı ortaya koydu.
Yağ kuyruklarından SİHA'lara…
Bir dönem market raflarında yağ bulmanın bile lüks sayıldığı, hastanelerde sedyede rehin kalındığı, bir MR için aylarca sıra beklendiği günler, Ortaç’ın sözleriyle yeniden hafızalara geldi. Bugün ise Türkiye; kendi İHA'sını, SİHA’sını, insansız deniz aracını, savaş gemisini ve milli muharip uçağını üreten bir ülke konumuna yükseldi.
Ülkenin artık bölgesel bir güç olduğunu vurgulayan yorumcular da Ortaç’ın sözlerine destek verdi. Savunma sanayiindeki bu yükselişin Türkiye’nin stratejik bağımsızlığı açısından hayati önemde olduğu belirtiliyor.