"Senin gibi karım olsa kafasını koparırım" dedi
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Beylikdüzü metrobüsünde erkek ve kadın yolcunun alevlenen tartışmasında, erkek yolcu "Senin gibi eşim olsa kafasını koparırım, 8 senedir bu yüzden mahkumum" dedi. Tartışmanın uzaması nedeniyle metrobüsteki yolcular araya girdi.
İstanbul Beylikdüzü Güzelyurt Metrobüs Durağı'nda, erkek yolcu ile kadın yolcu arasında yer verme konusunda tartışma yaşandı.
Alevlerin giderek yükseldiği tartışma, tarafların birbirine seslerini yükseltmesiyle bir süre devam etti.
Kavga sırasında haddini aşan erkek yolcu, kadın yolcuya "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım." dedi.
"Ben kafa kopartmaktan 8 senedir mahkumum"
Öfkeli kadın yolcunun "Koparamazsın" cevabı üzerine, sözleri kontrolden çıkan erkek yolcu, "Koparırım. Sen kafanı yorma. Ben kafa kopartmaktan yattım. Ben 8 senedir mahkumum. Pandemi nedeniyle çıktım." dedi. Tartışmanın uzaması nedeniyle metrobüsteki yolcular araya girdi. Kadına tehditler savuran yolcu ise metrobüsten inerek yoluna devam etti.