Danimarkalı futbolcu Andreas Cornelius'un, alacakları için Trabzonspor’u icraya verdiği ortaya çıktı.
Danimarkalı futbolcu Andreas Cornelius'un, alacakları için Trabzonspor’u icraya verdiği ortaya çıktı.
Trabzonspor’un 79’uncu Olağan Genel Kurulu’nda yayınlanan faaliyet raporuna göre, bordo mavili takımın 2021-22 sezonunda Parma’dan transfer ettiği ve sezon başında Kopenhag’a transfer olan Andreas Cornelius, alacakları için Trabzonspor’u icraya verdi.
2 ayrı alacağı var
Faaliyet raporunda yer alan bilgiye göre, Danimarkalı golcü Andreas Cornelius’un menajeri Per Steffensen, 3 milyon 529 bin 721 TL ve 1 milyon 411 bin TL tutarında iki ayrı alacağı için bordo mavili kulübe icra takibi başlattı.
Geçen sezon bordo-mavili formayla Süper Lig’de 15 gol ve 5 asist kaydeden Cornelius, 6 milyon euro bonservisle Kopenhag'a transfer olmuştu.