Seçime günler kala kadın muhtarı öldürdüler
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Balıkesir'in Edremit ilçesi Sarıkız Mahallesi Muhtarı Nuray Günaçar, bir otomobil içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde kadın muhtar aracında ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Sarıkız Mahallesi Muhtarı ve yeni dönemde de aday olan Nuray Günaçar (45), Kızılkeçili yolundaki bir otomobil içerisinde kafasından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu.
Sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı
Aracında ölü olarak bulunan Günaçar, 25 Şubat tarihinde sosyal medya hesabından, "Son günlerde hakkımda asılsız ve mesnedsiz haberler çıkarılarak şahsım yıpratılmaya çalışılmakta olup, haberi çıkaran kişiler kendilerine benim üzerimden prim yapmaya çalışmaktadırlar" demişti.
2 kişinin ifade verdiği öğrenildi
Edremit Cumhuriyet savcılığı tarafından Günaçar'ın ölümü şüpheli bulurken, cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay gecesi Günaçar ile görüştüğü ileri sürülen 2 kişinin ifade verdiği öğrenildi.
