• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Seçim olsa da Erdoğan'a oy versek" Sosyal medyayı sallayan video

Yeniakit Publisher
2023-01-05 12:49:00 - 2023-01-05 12:49:58

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki 2023 yılının ilk grup toplantısında paylaştığı video sosyal medyada bomba etkisi yaptı. Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin önünde "takoz" görevini üstlenen muhalefetin içler acısı hali gözler önüne bir kez daha serilirken; vatandaşlar videoya "Seçim olsa da Erdoğan'a oy versek" yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

2023 yılının ilk toplantısında gündeme ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan, memur ve emeklilerin maaşlarına yapılan zam oranının yüzde 30'a yükseldiğini, en düşük emekli maaşının ise 5 bin 500 lira olduğunun müjdesini paylaştı.

"Seçim olsa da Erdoğan'a oy versek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda 'Biz yaparız onlar konuşur' başlığıyla hazırlanan videoyu izlettirdi.

Söz konusu videoda, Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetine karşı her türlü yalan ve iftirayı atan muhalefetin içler acısı hali bir kez daha görüldü.

EYT, TOGG, SİHA ve şehir hastaneleri ile ilgili 'yapamazlar' diyerek akıllarınca alay eden "takoz" muhalefete tepki gösteren vatandaşlar videoya "Seçim olsa da Erdoğan'a oy versek" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bal

Bende dün 'Z kuşağı' ile anket yaptım: %75 Reis, %10 hainim %10 geri zekalıyım ve geriye kalanlar 'hııı ?' dediler. Buna ne diyeceğin simdi.

ramses

sen 20 senedir?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23