• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar'dan ilginç Bülent Arınç açıklaması! "Cumhurbaşkanımız hala tutuyorsa..."

Yeniakit Publisher
2019-11-08 10:59:00 -
Şamil Tayyar'dan ilginç Bülent Arınç açıklaması! "Cumhurbaşkanımız hala tutuyorsa..."

Geçtiğimiz günlerde Bülent Arınç'ın KHK açıklamasıyla ilgili savcıları göreve çağıran eski AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, ilginç bir paylaşım yaptı.

AK Parti’den Bülent Arınç’ın KHK ile ilgili açıklamalarına büyük tepki var. Kimi Arınç’ın FETÖ’yü aklamaya çalıştığını belirtip işi ileri boyuta bile taşıdı ve Arınç istifa çağrısı yaptı. Bülent Arınç, ise dün akşam katıldığı televizyon programında canlı yayında "KHK'lar faciadır" sözüne açıklık getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında ve partisinin hizmetinde olduğunu bir kez daha vurgulayan Arınç, sözlerinin cımbızlanarak bir sözünün başlığa çekildiğini söyledi. Sözünün yanlış anlaşıldığını söyleyen Arınç, canlı yayında yemin etti sözlerinin tüm KHK'ları kapsamadığını ifade etti.

Şamil Tayyar'da ilginç bir paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arınç’ı gönderebileceği konuşulmuştu ancak Erdoğan sadece esefle karşıladım açıklamasıyla yetindi. Daha önceki paylaşımlarında Arınç'ın sözleri için ''FETÖ’yü aklama çabası, artık parti içi sorun değil yargının konusudur. Savcıları göreve çağırıyorum'' diyen Şamil Tayyar'dan ilginç bir paylaşım geldi. 

"Cumhurbaşkanımız Yüksek İstişare Kurulu’nda hala tutuyorsa..."

Tayyar ''Cumhurbaşkanımız Yüksek İstişare Kurulu’nda hala tutuyorsa, savcılar harekete geçmiyorsa yanılan biz olmalıyız’’ dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali kavurmavi

RAHMETLI OZALIN IPINIDE BU TIPLER ÇEKMISTI ÇOK SOYLEMMESINE RAGMEN BU TIPLERI YANINDAN DEF ETMEMISTI ALLAH AKIL FİKIR VERSIN YARDIM ETSIN. REİS GERÇEGI GORSÜN HZ YUSUF AS YI KUYUYA ATAN ĶARDEŞLERİ IDİ

Şerif

En ileri p fetöcüler hala en üst kademelerde gerisimi reislere sorun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23