• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar uyardı: Bu yapılmazsa...

Yeniakit Publisher
2020-05-02 09:48:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Şamil Tayyar uyardı: Bu yapılmazsa...

AK Partili eski vekil Şamil Tayyar, sosyal medyanın şeffaf ve denetlenebilir hale getirilmesi gerektiğini bildirdi.

yeniakit.com.tr MHP, sosyal medyadaki sahte haberlerle mücadele edebilmek amacıyla ''İnternet ortamında yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi'' hakkında hazırladığı kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Teklif yasalaşırsa TC kimlik numarası olmadan sosyal medya hesabı açıklamayacak.

AK Partili eski vekil Şamil Tayyar da, sosyal medya ile ilgili kritik duruma dikkat çekerek uyarıda bulundu.

Twitter'dan paylaşım yapan Tayyar, "Sosyal medya, yeni nesil kitle iletişim aracı. Zamanla bağlamından koparılınca kitleleri etkileme kapasitesi hızla zayıfladı. Şeffaf ve denetlenir hale getirilmezse, güven erezyonu sürer, toplumla bağ kurmanın yolu olmaz. Daha kötüsü, o eski tuvalet duvarlarının yerini alır!" ifadelerini kullandı.

İşte Tayyar'ın tweeti:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sert

Şamil Tayyar haklı. Fikir özgürlüğü demek. Küfür özgürlüğü demek değildir.

adalet

önce devlet kurumları bu hale geçmeli. devleti garantisi ve yolsuzuuların korkulu rüyası olan, isimsiz dilekçeler işleme alınmalı. vatandaş ihbarda bulunabilmeli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23