• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sağlık Bakanı Koca'dan maske uyarısı

Yeniakit Publisher
2020-11-19 00:27:00 -
Sağlık Bakanı Koca'dan maske uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sigaranın virüsün bulaşmasını kolaylaştırdığını belirterek, maskenin çıkarılmamasını istedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında kalabalık cadde ve sokaklarda sigara içilmesinin yasaklanmasına ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"Maskenizi sigara için çıkarmayın" uyarısının yer aldığı görsele de paylaşımında yer veren Koca, şunları kaydetti; "Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında, kalabalık cadde ve sokaklarda sigara içilmesi yasaklandı. Yasağa uyulacağına inanıyoruz. Sigara, sayısız hastalığa yol açıyor. Dışarıda içilmesi, virüsün bulaşmasını kolaylaştırdığı için ayrıca sakıncalı. Maskenizi sigara için çıkarmayın." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

metin uyulan

Ben mi başka gezegen de yaşıyorum ? Tam sekiz aydır Millet Maske ile dolaşıyor bir faydası yok bunun demek ki madem öyle bu maske fetişizmi nedir ?

meryem

Düğzce Akçakoca da vakalar çok arttı. ama halk fazla duyarlı değil. %40 maske takmadan dolaşıyor. Hele Çay Ocağı adı altında açılan Kahvehaneler virüsün yayılmasına öncülük ediyor. Masalar atılmış gelsin çaylar boşalsın bardaklar keyif çatılıyor. Denetim varmı ? buna soru işareti konulur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23