• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saçmalamakta CHP'nin üstüne yok!.. Gelen fatura ağızları açık bıraktı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Saçmalamakta CHP'nin üstüne yok!.. Gelen fatura ağızları açık bıraktı

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, orman yangınında zarar gören ve felaket bölgesi ilan edilen köye su faturası gönderdi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde orman yangınının yaralarını sarmaya çalışan mahalle sakinleri, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) ekiplerinin su sayaçlarını okuyup, fatura göndermesine tepki gösterdi.

Tosunlar Mahallesi Manastır mevkisindeki ormanlık alanda 2 Temmuz akşamı çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangın 4 Temmuz'da kontrol altına alınabildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edilen ilçede Suçıktı, Karadoğan, Tosunlar, Üzümlü, Köseler, Demircili, Ortaköy ve Yeniköy mahalleleri yangından büyük oranda etkilendi.

Bazı evlerin yandığı, çok sayıda zeytin ağacı ve tarım alanının zarar gördüğü Yeniköy Mahallesi'nde ise vatandaşlar, henüz yaralarını saramadan İZSU tarafından gönderilen su faturalarının şaşkınlığını yaşadı.

Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Kıvrak, yangının etkisini henüz atlatamadıklarını ifade eden Kıvrak, şunları kaydetti:

"Köyümüz bilindiği üzere afet bölgesi ilan edilmiş durumda ama İZSU ekipleri hala gelip sayaç okuyor. Bu ekibi buraya gönderenlerin ilk önce burada yaşananları bir düşünmesi gerekir. Madem burası afet bölgesi, o zaman herkes üzerine düşeni yapacak."

Mahalle sakinlerinden Ali Yalçın ise ekiplerin yangın bölgesine sayaç okumaya gelmelerinin doğru olmadığını belirterek, "Şu anda köyümüzde zarar çok büyük. Elektrik telleri yanmış, zeytin bahçeleri yanmış. Böyle bir ortamda sayaç okumanın yanlış olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Zavallılar, iyi iken CHP'li idiniz şimdi niye şaşırıyorsunuz , CHP nin pis yüzüyle tanışmak nasıl bir şeymiş ,dua edin iktidarda ak parti var ,o kaybettiğiniz tüm maddi şeyleri yerine koyar ama ya CHP olsaydı,ne depremde yıkılan 11 il bir daha ayağa kalkabilir di nede afetlerde zarar gören diğer yerler

Kemal Solar

Kurunun yanında yaş da yanar misali Siz seçiyorsunuz Odun koysa oduna oy veriyorsunuz ya! hak ettiğinizi yaşıyorsunuz!?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23