• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya tüm dünyaya duyurdu: Yakından izliyoruz

Yeniakit Publisher
2019-07-13 20:49:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Rusya tüm dünyaya duyurdu: Yakından izliyoruz

Rusya Ulusal Savunma Yönetim Merkezi, NATO ülkelerinin ve müttefik ülkelerin düzenledikleri Breeze-2019 tatbikatını takip ettiklerini duyurdu.

Rusya Ulusal Savunma Yönetim Merkezi, Karadeniz Filosu’nun NATO ülkelerinin ve müttefik ülkelerin her yıl düzenledikleri Breeze-2019 tatbikatını izlediğini bildirdi.

Merkezden yapılan açıklamada, Rusya Karadeniz Filosu’na ait deniz uçakları ve kıyı tipi füze sistemlerinin NATO ülkelerinin ve müttefik ülkelerin düzenledikleri Breeze-2019 tatbikatını izlediği kaydedildi.

Deniz uçakları devriye uçuşu yapıyor, füze sistemleri de görevde

Deniz uçaklarının devriye uçuşları yaptığı belirtilen açıklamada, Bal ve Bastion adlı kıyı tipi füze sistemlerinin de görevde olduğu, ayrıca radyoelektronik takip yapıldığı vurgulandı.

Tatbikatta Türkiye'de bulunuyor

Karadeniz’de devam eden tatbikata Arnavutluk, Bulgaristan, İngiltere, Yunanistan, Gürcistan, Danimarka, İtalya, Kanada, Letonya, Litvanya, Moldova, Norveç, Polonya, Romanya, ABD ve Türkiye silahlı kuvvetleri katılıyor.

Ukrayna ve ABD’nin birlikte yürüttüğü Sea Breeze 2019 tatbikatı ise dün sona erdi. Ukrayna ordusundan yapılan açıklamada, tatbikata yaklaşık 30 gemi, 30 hava aracı ve 900’un üzerinde deniz piyadesinin katıldığı duyuruldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Samet

Amerika, Yunanistan, İngiltere ve Türkiye. O kadar açıklama, o kadar tehdit ve sonunda yine Türkiye ile beraber tatbikat. Demek ki öyle uzaktan tehdit etmekle olmuyor bu işler. El muhtaç, g*t gardiyan..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23