• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rumlardan alçak provokasyon! Bu kez camiye Bizans bayrağı astılar

Yeniakit Publisher
2020-06-07 13:56:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Rumlardan alçak provokasyon! Bu kez camiye Bizans bayrağı astılar

Güney Kıbrıs'ta ırkçılık yine baş gösterdi. Son bir haftadır camilere yapılan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Limasol'da yapılan saldırının ardından bu kez Larnaka'da bulunan bir caminin avlusuna Bizans bayrağı asıldı.

Güney Kıbrıs'ta son bir haftadır camilere yönelik provakasyon saldırıları devam ediyor. Limasol'da bulunan Köprülü Camisi'nin avlusuna molotofkokteyli atılıp, duvarlarına İslam ve göçmen karşıtı yazıların yazılmasının ardından bu kez de Larnaka'da bulunan Tuzlu Camisi'nin duvarına Bizans bayrağı asıldı.

Olay, Larnaka'da Hamit Bey Sokağı'nda meydana geldi. Bölgedeki Tuzla Camisi olarak bilinen camiye kimliği bilinmeyen şahıs veya şahıslar tarafından Bizans bayrağı asıldı.

Kısa bir açıklama yapan Din İşleri Başkanı Talip Atalat, yapılanın bir provakasyon olduğunu belirterek, olayı kınadı. Atalay, suçluların derhal bulunması çağrısı yaptı. Rum Kilisesi yetkililerinin ise Tuzla Camisi'nde inceleme yapmaya gittiği öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ATABEY

ECEVİT YÜZÜNDEN ADAYI KOMPLE ALAMADIK. YOKSA BUNLAR OLMAZDI.

asim keskin

dünyadaki büyük savasain ayak sesleri.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23