• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rotana'dan İstanbul atılımı!

Yeniakit Publisher
2018-05-10 17:35:00 -
Rotana'dan İstanbul atılımı!

Rotana, Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana otellerinin açılışı ile İstanbul’un Avrupa yakasına adım atıyor. Basın Ekspres yolunda bulunan, şık tarzıyla dikkat çeken otellerin 305 lüks oda, süit ve rezidansı bulunuyor. Rotana, Türkiye’deki bu yatırımı ile toplam oda sayısını 578’e çıkardı.

Ortadoğu, Afrika ve Türkiye’de bulunan otelleriyle birlikte bölgenin önde gelen otel gruplarından biri olan Rotana, Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirerek İstanbul’un Avrupa yakasına giriş yaptı.

ÖNEMLİ NOKTALARA ÇOK YAKIN

İstanbul’un son yıllarda yükselen bölgesi haline gelen Güneşli’nin Basın Ekspres yolu üzerinde konumlanmış olan stil sahibi oteller, Atatürk Havalimanı, modern iş sahaları, kongre ve alışveriş merkezleri gibi şehrin önemli noktalarına yakınlığı ile de ön plana çıkıyor.

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Bildiğiniz gibi Basın Ekspres, yapılan yatırımların her geçen gün artmasıyla yatırımcıların ve proje geliştiricilerinin dikkatini çekmeyi başarmış bir bölge. Mar Yapı olarak, hayata geçirdiğimiz projelerle Basın Ekspres Yolu’nu bir marka haline getirdiğimize inanıyorum. Divan, Yoo ve Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığımız işbirlikleri ile hayata geçirdiğimiz projelerimiz kısa zamanda yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı” dedi.

'GÜVENİMİZLE YABANCILARI DA TEŞVİK EDİYORUZ'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Özkök sözlerine şöyle devam etti, “Ortadoğu’nun en güçlü otel zinciri Rotana, dünyada ilk kez bir otel projesinde sadece işletmeci olarak değil aynı zamanda yatırımcı olarak da yer aldı. Böylece Avrupa’ya ilk adımlarını bizlerle atmış oldular. Bizim ülkemize olan güvenimiz yabancı yatırımcıları da teşvik ediyor. Rotana bu yatırım ve iş ortaklığıyla Türkiye’ye olan inancını göstermiş oldu. Mar Yapı olarak 2016 yılında temellerini attığımız G Rotana projemizi tamamlayarak otelimizin açılışını yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından tasarlanan Centro WestSide ve WestSide Arjaan’ın üçgen şeklinde, gökyüzünü işaret eden formdaki mimari tasarımı oldukça çarpıcı bir görünüme sahip. Bu tasarımı ödülle taçlandıran bina, 2013 yılında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nda ‘Future Project Awards’ ödülünü kazandı.

'EV KONFORU SUNUYORUZ'

Rotana Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al Nowais ise şunları söyledi:

‘‘İstanbul’daki 2 yeni otelimizin açılması ile birlikte, Türkiye’deki otel sayımızı ikiye katlamaktan ve küresel oda sayımızı 16.466’ya çıkarmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dinamik ve şık Centro markamız uygun fiyatlı bir yaşam tarzı oteli sunarken, WestSide Arjaan by Rotana ise zarif ve tam donanımlı rezidansları sayesinde misafirlerine ev konforu imkânı sunuyor. Bu iki farklı konseptte otelin bir araya gelmesiyle hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve İstanbul’da yüksek kaliteli konaklama taleplerine hizmet ediyoruz. Mar Yapı’ya bizlere güvendikleri için ve otel yönetimindeki deneyimlerimize duydukları inançtan ötürü çok teşekkür ederiz. Misafirlerimize kusursuz hizmet verebilmek için sabırsızlanıyoruz.”

Erişilebilir fiyata şehrin merkezinde lüks ve konfor sunan tarz sahibi 4 yıldızlı Centro Westside 152 oda ve süiti ile günümüz seyahat edenlerinin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı. Uzun dönem konaklama imkânı veren WestSide Arjaan by Rotana ise 153 adet 1 ve 2 yatak odalı rezidans odaları sayesinde rahat yaşam alanları sunmak vaadiyle hayata geçirildi.

3 SEÇKİN RESTORAN

Centro Westside ve Westside Arjaan by Rotana, yeme-içme alanlarında 3 seçkin restoran sunuyor. Misafirlerin şehrin Akdeniz havasının tadını doyasıya çıkarabilmeleri için her restoranın açık alanı bulunuyor. Tüm gün servis veren c.taste yerel ve uluslararası mutfakların en seçkin lezzetlerini sunarken; atıştırmalık konsepti ile c.deli ve bar konsepti ile  c.mondo günün her saatinde her ağız tadına uygun yeme içme seçeneklerini barındırıyor. Otellerin ayrıca 24 saat kesintisiz oda servisi de bulunuyor. 

Otellerde konaklayan misafirler, modern bir spor alanı ile birlikte şehir manzaralı kapalı yüzme havuzuna sahip Bodyline Fitness & Wellness Club’dan faydalanabiliyorlar. Ayrıca Jakuzi, sauna, buhar odası ve 3 masaj odası bulunan Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana misafirlerine rahatlama olanakları sunuyor.

İş seyahatindeki misafirlerin ihtiyaçlarını gözeterek her biri son teknoloji ses ve görüntü ekipmanları ile tasarlanmış 5 toplantı odası ve balo salonu;  toplantı, workshop, seminer ve konferans gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmak üzere hazır bulunuyor.

Turizm sektöründe sunduklarıyla, dünyada en çok tercih edilen destinasyon haline gelen Türkiye, 2018 yılının ilk iki ayında 3 milyon yabancı ziyaretçiyi ağırladı. Yıl sonuna kadar 40 milyonluk turist girişi ile rekor bir sayıya ulaşmayı hedefleyen Türkiye’nin turizm gelirinin 30 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23