• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Remzi Albayrak soruşturma başlatabildi mi? İBB’nin itfaiye müdüründen taciz skandalı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Remzi Albayrak soruşturma başlatabildi mi? İBB’nin itfaiye müdüründen taciz skandalı

CHP'nin yönetimi altındaki İstanbul İtfaiyesi’nde görevli müdürün, stajyer bir üniversite öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktı. Skandalın patlak vermesiyle birlikte müdür apar topar izne çıkarıldı. Disiplin soruşturması hâlâ belirsizliğini korurken, personel duruma tepki gösterdi.

Taciz, tecavüz ve gayrimeşru ilişkilerin salgına dönüştüğü CHP’de bir istismar da İBB’ye bağlı İstanbul İtfaiyesi’nde yaşandı. İstanbul İtfaiyesi’nde görevli yöneticilerin stajyerleri istismar ettiği ortaya çıktı.

Evli ve 2 çocuk babası olan, Avrupa Yakası İtfaiye Şube Müdürü Erdinç Turan’ın, müdüriyetin ve daire başkanlığının olduğu tarihi Fatih İtfaiyesinde staj yapan üniversite öğrencisi F.G.B. ile gayrimeşru ilişki yaşadığı ve rezaletin ifşa olmasının ardından apar topar izne çıkarıldığı belirtildi.

Kurban Bayramı’nın 2. gününde Silivri İtfaiyesi’nde gerçekleşen tören sırasında stajyer öğrencinin alana gelerek, Turan’la görüşmek istediği, bunun üzerine darp edilerek telefonuna el konulduğu belirtildi.

Silivri İtfaiyesinde patlak veren skandala bizzat şahit olan ve köşeye sıkışan İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, Erdinç Turan’ı 30 gün yıllık izne çıkardı.

Yaşanan rezilliğin ardından İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak’ın, mahiyetindeki stajyerlere tacizde bulunan Erdinç Turan hakkında disiplin soruşturması başlatıp başlatmadığı merak konusu oldu.

Öte yandan İstanbul İtfaiye’sinde görevli erlerin durumdan rahatsız oldukları öğrenildi. Personel, “Böyle bir iffetsizlik karşısında gerekli disiplin soruşturmasını başlatmayarak, ahlaksızlığa göz yuman Remzi Albayrak hakkında İstanbul Valiliği’ni ve ilgili bakanlıkları göreve davet ediyoruz” çağrısı yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tuğrul

Irz düşmanı pisliklerin en çok nerede zuhur edip, barındığını sağır sultanda duydu artık !!

cahit

Özgür Özel sokağı tolasın ne kadar başı boş boş işlerle uğraşan renkli ahlaksızları toplasın desteğe hemen gitsin bu iş iftiradır yapmadı diye yerlerde yuvarlansın ey CHP yönetimi ahlakınız varsa bu ahlaksızı görevden alırsınız yargıya bırakma dan
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23